ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нов сублимационен принтер от Roland DG

Нов сублимационен принтер от Roland DG

Понеделник, 13 Октомври 2014 ( прочетена 3867 пъти)


Roland DG представи Texart RT-640, сублимационен принтер с ширина на печат 1,6 метра, който се предлага с двойна CMYK конфигурация или с осем цвята.

 сублимационен принтер от Roland DG

 

Машината има скорост на печат с производствено качество от 22 кв. м. в час при разделителна способност 540x360dpi в четирицветен режим (при три преминавания на главите) и максимална скорост от 32,6 кв. м. в час (при две преминавания). В осемцветен режим на печат, CMYK плюс светъл циан, светла магента, оранжево и виолетово, скоростта при печат с производствено качество пада до 10,7 кв. м. в час (шест преминавания).

Новоразработен механизъм контролира материала на входа и изхода на машината и предотвратява изкривяването на материала за печат. „Едно от основните нововъведения на Texart RT-640 е новото ни мастило. Досега, цветовете, сублимирани върху тъкани можеше да изглеждат изкривени, с бледо черно, липсващо сиво и неясни детайли,“ каза продуктовият мениджър на Roland DG за Великобритания Mark Elvidge.

„Технологията с променлив размер на капката на RT-640, в комбинация с новото Roland Texart сублимационно мастило възпроизвежда ярки, жизнени цветове и дълбоко кадифено черно, както и плавни преливки и фини детайли.“
„Добавянето на орнжево и виолетово увеличава цветовата гама и позволява печат на изключителни червени, оранжеви и тъмно сини тонове, докато светлите циан и магента се грижат за плавните преливки и красиви тонове на кожата.“

Източник: Roland
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама