ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нов широкоформатен принтер от Mimaki

Нов широкоформатен принтер от Mimaki

Сряда, 16 Декември 2009 ( прочетена 2041 пъти)


Mimaki представи подобрения си плосък промишлен мастиленоструен принтер, койото ще влезе в продажба от февруари догодина.

UJF-706 може да работи с по-големи и по-дебели медии от актуалната машина UJF-605CII и печата с двойно по-висока скорост. Качеството е подобрено благодарение на система, която предотвратява появата на излишни капки мастило и четириточкова оптична система за центриране при печат върху малки обекти.

Машината може да печата на материали с дебелина до 150 мм – три пъти по-голяма от възможностите на по-старите машини. Площта на печат е увеличена от 600x500 мм на 700x600 мм. Приложимостта на принтера при различни медии е подобрена допълнително с възможност за печат от рола на рола на гъвкави материали, като добавка към възможностите за печат върху твърди материали.

"Вярваме, че клиентите ни ще получат решаващо предимство с UJF-706, който е конструиран за промишлена употреба”, каза управителят на бизнес отдела на Mimaki за промишлен печат Kazuyuki Takeuchi. "Изключителното качество на печат и функции дават възможност за създаване на нови приложения на машината”

UJF-706 поддържа едновременен печат на четири цвята и бяло за употреба върху прозрачни или оцветени материали. Принтерът може да създава и гланцово покритие. Предлагат се твърди и гъвкави мастила, за употреба върху различните типове медии.

UJF-706

Текста написа: Мартин Новев, Printguide.info

Източник: www.mimaki.co.jp

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама