ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нов широкоформатен принтер от Mimaki

Нов широкоформатен принтер от Mimaki

Сряда, 16 Декември 2009 ( прочетена 2119 пъти)


Mimaki представи подобрения си плосък промишлен мастиленоструен принтер, койото ще влезе в продажба от февруари догодина.

UJF-706 може да работи с по-големи и по-дебели медии от актуалната машина UJF-605CII и печата с двойно по-висока скорост. Качеството е подобрено благодарение на система, която предотвратява появата на излишни капки мастило и четириточкова оптична система за центриране при печат върху малки обекти.

Машината може да печата на материали с дебелина до 150 мм – три пъти по-голяма от възможностите на по-старите машини. Площта на печат е увеличена от 600x500 мм на 700x600 мм. Приложимостта на принтера при различни медии е подобрена допълнително с възможност за печат от рола на рола на гъвкави материали, като добавка към възможностите за печат върху твърди материали.

"Вярваме, че клиентите ни ще получат решаващо предимство с UJF-706, който е конструиран за промишлена употреба”, каза управителят на бизнес отдела на Mimaki за промишлен печат Kazuyuki Takeuchi. "Изключителното качество на печат и функции дават възможност за създаване на нови приложения на машината”

UJF-706 поддържа едновременен печат на четири цвята и бяло за употреба върху прозрачни или оцветени материали. Принтерът може да създава и гланцово покритие. Предлагат се твърди и гъвкави мастила, за употреба върху различните типове медии.

UJF-706

Текста написа: Мартин Новев, Printguide.info

Източник: www.mimaki.co.jp

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама