ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нов JETvarnish 3D Web Color + от MGI и Konica Minolta

Нов JETvarnish 3D Web Color + от MGI и Konica Minolta

Четвъртък, 26 Септември 2019 ( прочетена 407 пъти)


MGI и Konica Minolta представят новото решение за дигитален печат и облагородяване на етикети и гъвкави опаковки на Labelexpo Europe 2019.

 JETvarnish 3D Web Color +

 

JETvarnish 3D Web Color + е първото решение в света, което предлага интегрирано производство на гъвкави опаковки и етикети с дигитален CMYK печат с висока резолюция, персонализирани 2D/3D текстури и печат с фолио.
Международният пазар на етикети има прогнозиран ръст от 31 милиарда долара през 2018 до 41 милиарда през 2023. В областта на гъвкавите опаковки прогнозата е за ръст от 98 милиарда долара през 2016 до 132 милиарда през 2022 (според Markets and Markets Research).

Очакваните 38 000 посетители на Labelexpo ще имат възможност да видят пет различни системи за печчат и облагородяване от MGI и Konica Minolta, сред които са:
• Дигиталната цветна преса AccurioLabel 230, идеална за къси и средни тиражи, наследник на AccurioLabel 190, благодарение на която Konica Minolta стана един от ключовите играчи в производството на етикети в световен мащаб.
• JETvarnish 3D Web Color + цифрова печатна машина и система за облагородяване. Включва полуротационни функции за рязане и разделяне по дължина, както и станция за корониране на материала и флексо станция за нанасяне на праймер за максимална гъвкавост по отношение на материалите за печат. Гамата материали, които могат да бъдат декорирани с визуални и тактилни елемент включват медии, базирани на пластмаса, синтетика и хартия.

Възможностите за обработка на материалите са допълнени от автоматична система за пренавиване и самопочистваща се мастиленоструйна система за увеличена ефективност на производството. JETvarnish 3D Web Color + анализира всеки екземпляр от продукцията с интелигентна и адаптивна система за следене на регистъра AIS Smartscanner.

MGI и Konica Minolta провеждат демонстрации как дигиталният печат и облагородяване могат да позволят на марките и потребителите на печатна продукция да създадат визуално въздействащи продукти с висока добавена стойност. Приложенията включват бутилки, кутии, термосвиваеми ръкави, торби, етикети и промоционални продукти.

Sensing технологията за калибрация на Konica Minolta и софтуерните решения JETvarnish 3D Image Editor и Job Cost Calculator са производствени инструменти, които увеличават ефективността и оптимизират производителността за всяка поръчка за печат.

Източник: пресинформация на Konica Minolta
Текста написа: Мартин Новев print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама