ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нов UV принтер Roland DGA VersaUV LEF2-300

Нов UV принтер Roland DGA VersaUV LEF2-300

Сряда, 11 Септември 2019 ( прочетена 273 пъти)


Новият плоскопечатащ принтер предлага ултрареалистична графика, увеличена ефективност и производителност.

 76-сантиметровия LEF2-300 притежава всички усъвършенствани функции на 50 сантиметровия модел, представен по-рано през годината. Той има 1,5 пъти по-голяма работна площ и по-висока скорост на печат. Той включва и нови подобрения на ефективността, удобството и поддръжката, които водят до цялостно повишаване на производителността.

LEF2-300 може да печата на практически всеки триизмерен обект с височина до 10 см, която го прави подходящ за персонализиране на различни продукти. Машината използва Roland ECO-UV мастила в CMYK конфигурация, както и прозрачно мастило с гланцов ефект и бяло. Това позволява създаване на специални ефекти, реалистични текстури, триизмерни ефекти за ново ниво на персонализация. По-голямата площ на печат (76х330х10 см) и по-високата производителност го правят подходящ за относително обемни поръчки.

 

Roland DGA VersaUV LEF2-300LEF2-300 използва UV-LED лампи за незабавно фиксиране на мастилото на повърхността на материала, което позволява печат на снимки, графики и ситен текст върху PVC, пластмаси, канава, дърво, кожа, тъкани и други материали с качество на печат без конкуренция. ECO-UV мастилата са формулирани да предложат висока гъвкавост, която ги прави подходящи за печат на извити и триизмерни предмети и на разнообразни материали, без пропукване на мастилата.


Нова функция на LEF2-300 позволява лесна персонализация на всичко, от плакети и подаръци до топки за голф и протектори за смартфони . Интелигентната функция Start Timer Function се грижи за автоматична настройка на почистването на главата и циркулацията на бялото мастило в зададеното време. Позиционирането на предметите на масата за печат също е улеснено. LEF2-300 има нова система за почистване, която увеличава надеждността и намалява консумацията на мастило по време на поддръжката.

LEF2-300 има и прозрачен капак, който предпазва материалите от напрашване по време на печат. Функцията Multiple Print позволява повторен печат със същия файл с натискане на един бутон на контролния панел. Printer Status Monitor позволява контрол на състоянието на няколко принтера в реално време. LEF2-300 се доставя със софтуера VersaWorks 6 лесен за употреба RIP с 64-битова поддръжка и големи възможности за монтаж и настройка.

Източник: rolanddga.com
Текста написа: Мартин Новев print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама