ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Новa серия монохромни цифрови печатни машини от Konica Minolta

Новa серия монохромни цифрови печатни машини от Konica Minolta

Сряда, 7 Март 2018 ( прочетена 4218 пъти)


Konica Minolta представи нова серия от монохромни принтери, AccurioPress 6136, които предлагат печат до 136 A4 страници в минута .

 

AccurioPress 6136

 

Новата серия заменя bizhubPress 1250e и обхваща три модела: AccurioPress 6136, 6136P и 6120. Новата дигитална печатна машина AccurioPress 6136 предлага месечни максимални обеми на печат до 3.24 милиона страници А4 и възможност за работа с широка гама от материали, от хартия с покритие до релефни хартии с тегло от 40 до 350 г/м2 обединени в т.н."интелигентен каталог на хартии".

Автоматичната постоянна плътност на цветовете и настройките на регистрацията се постигат чрез модула IQ-501, който осигурява контрол на цветовете и в цветните модели на Accurio, и може да създава профили на AccurioPress 6136 за специфични материали, без да се изискват специализирани умения.

Ines Wennemann, мениджър продуктов печат в Konica Minolta Business Solutions Europe, заяви: "С най-високата производителност в своя клас, тези дигитални печатни машини отвеждат монохромния производствен печат до следващото ниво. Konica Minolta е пионер и създава нови стандарти в индустрията вече над 10 години. Тази серия (AccurioPress 6136) от монохромни продукти от следващо поколение ще помогне на нашите клиенти да бъдат добре подготвени за днешните и предстоящи нужди в печатната индустрия.”

Опциите за довършителни работи на новата серия AccurioPress 6136 включва над 700 възможности за конфигуриране, включително залепване на пликове и редица собствени решения на Konica Minolta, както и предложения от Watkiss, GBC и Plockmatic. Електронната интеграция с софтуерите на трети страни се постига чрез Konica Minolta OpenAPI.

Източник: www.paperandprint.com
Текста написа: Пламен Давидовprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец в областта на дигиталния печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на ситопечатни и тампонни машини
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама