ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Новo поколение UV-curable принтери за печат на плоскости

Новo поколение UV-curable принтери за печат на плоскости

Понеделник, 19 Февруари 2007 ( прочетена 1817 пъти)


Максимално качество, производителност и цена. Представете си, че сте имали нужда да комбинирате високото качество на мастилено-струйните принтери с мастила на водна база, трайността на солвентните принтери във външна среда и приспособимостта към медията на UV мастилено-струйни принтери? Сега вече можете.Представете си, че сте имали нужда да комбинирате високото качество на мастилено-струйните принтери с мастила на водна база, трайността на солвентните принтери във външна среда и приспособимостта към медията на UV мастилено-струйни принтери? Сега вече можете. Запознайте се със сериите на ColorSpan 5400uv на мултифункционалните мастилено-струйни принтери. Създадени, за да задоволяват малки и големи обеми на производства. Те комбинират компактен дизайн с висока производителност. UV принтерите от тази серия са бързи, с широчина 1.37 м., с високо-качествен печат на изображенията директно върху, безкрайно разнообразните, евтини, неспециализирани материали на ролка или плоскости.
Пиезо глави изтрелващи различни по големина капки
Сериите на ColorSpan 5400uv използват последно поколение пиезо-електрически глави изстрелващи различни по големина капки. Всяка глава може да изтрелва микро-капки с различна големина за възпроизвеждане на различни резолюции 600x300, 600x600 и 1200x600dpi. Шестцветните модели 5460uv и 5465uv могат да печатат с разделителна способност до измерима с 1800dpi.
SolaChrome UV пигментни мастила за лесно опериране и трайност
Пигментните мастила с цветове: cyan, magenta, yellow, black, light cyan и light magenta са създадени за надеждно нанасяне на мастилото върху медията, дълъг живот на главите и издръжливост на изображението на външни условия от 2 до 7 години, в зависимост от изображението.
Производствено-ориентирана скорост
Проектирани и произведени за печат на рекламни материали, моделите от 5400uv серията на ColorSpan използват до 348 дюзи за един цвят или до 2304 дюзи общо, което позволява да се по стигне производствената сорост при 600dpi от 36м2/ч.
Опции на медията
Моделите от серията 5400uv на ColorSpan имат възможност за опечатване на най-широко разнообразие от неспециализирани материали до 1инч (2,5 см.) дебелина както на гъвкави материали, включително банер винил, самозалепващо PVC, плат, хартия и др. така и на необработени плоски материали като Coloplast, Sintra, Gatorboard, Fоme-Cor, пенокартон, микровелпапе, метал, дърво и др.
Система за калибрация
За разлика от предшестващите модели, които включваха CCD камери принтерите от серията 5400uv имат вграден епектрофотометър с който се прави настройка на сходимостта на главите и отделните цветове, разпознава и компенсира запушени дюзи, позволява линеаризиране и цветово калибриране, както и разпознаване края на твърдите медии, което позволява печат от край до край.

Технически характеристики:

Технология на отпечатване:
Печата със 192 до 384 дюзи с точки с променлива големина.
Мастило:
SolaChrome UV пигментни мастила: cyan, magenta, yellow, black, light cyan и light magenta по 1л., включвайки в комплекта по един филтър
Медия:
Вградени предна и задна маса с ролка за прокарване на плоски медии до 3м. дължина и 15.9кг. тегло подаващи ролки при ролен печат
Дебелина на медията:
До 1инч (2,54см) с автоматична настройка на височината на главата
Широчина на медията:
От 46 до 137 см.
Широчина на печат:
При ролки до ширината на ролката минус6.35мм общо за десен и ляв маржин на медията и при плоски материали от край до край
Електричество:
220- 240 VAC, една фаза, 50/60 Hz, 16Amps максимум.
Условия на работа:
20°C до 30°C
20% до 80% влажност на въздуха.
Гаранция:
1 година.

Източник: Адком


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец (м/ж) в печатница
гр. София
фирма Прес Продукт Лайн ООД

Работник на лепачна машина (биндер)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама