ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Облачна услуга помага на печатниците в ценообразуването

Облачна услуга помага на печатниците в ценообразуването

Неделя, 31 Март 2013 ( прочетена 1606 пъти)


Cost Rates Advisor е лесен за употреба софтуер, който премахва елемента на мистерия от изчисляването на разходите в печатния бизнес.

Cost Rates Advisor

Приложението е разработка на компанията от САЩ Profectus. Иновативния софтуер автоматично разпределя всички разходи на организацията между всеки произведен продукт. Това позволява изчисляване на точни усреднени стойности, ценообразуване и пресмятане на разходите за изпълнение на поръчките.

Според президента на Profectus Craig Press, Cost Rates Advisor премахва нуждата от гадаене при ценообразуване и оценяване. „Cost Rates Advisor дава на печатниците по-точна картина за производствените им разходи и така те могат да изчисляват цените си по интелигентен начин, който да им позволи да бъдат конкурентни“, казаs Press. „Това помага на организациите да елиминират грешките при ценообразуване и да направят печатницата по-конкурентоспособна. В крайна сметка Cost Rates Advisor може да бъде тайно оръжие за увеличаване на оборота и печалбата.“

Cost Rates Advisor е изграден на базата на доказани принципи за ценообразуване, добри практики и стандарти, използвани от лидерите в индустрията. Приложението предлага гъвкави схеми за разпределяне на разходите – например, ако един служител работи с няколко машини, може разходите за заплатата му да бъдат разпределени между различните операции, които извършва.

Източник: printersadvisor.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама