ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Оборудване за етикети на ролка за рекламни агенции и печатници от Графтек

Оборудване за етикети на ролка за рекламни агенции и печатници от Графтек

Понеделник, 15 Април 2019 ( прочетена 903 пъти)


Само преди няколко години, за производството на етикети на ролка, бяха необходими огромни инвестиции и малцина тясно специализирани производители можеха да си позволят това.

Вече на пазара съществуват множество решения, които са достъпни за много по-широк кръг играчи на пазара - рекламни агенции и производители, офсетови печатници, както и флексо печатници за етикети, които искат с минимална инвестиция да влязат на пазара на дигитално отпечатаните етикети.

Точно за тях Графтек предлага гъвкави и достъпни решения, с много високо качество на крайната продукция - първокласен цветен печат и бяло, ламинирани и щанцовани етикети, готови за зареждане на поточните линии при крайния клиент.

Вижте отзивите на голяма печатница, с много богато оборудване, която е осъзнала нуждата от подобно миниатюрно за техните стандарти оборудване:Много от въпросите, които получаваме ежедневно от клиентите ни се свеждат до една-единствена тема - колко струва един етикет?

Според нас, този въпрос е валиден, но е няколко позиции по-надолу по тежест, спрямо следните въпроси:

  • Можете ли да изработите качествени цветни етикети - ДНЕС?
  • Можете ли да изработите 20 вида х 1000 етикета средно от вид?
  • Можете ли да изработите 5000 етикета от синтетичен материал (фолийни етикети)?
  • Можете ли да изработите 1000 - 5000 етикета на прозрачна (цветна) медия с бяло?
  • Можете ли да изработите 5000 етикета с ламинат за перфектна устойчивост на изображението?
  • Каква е цената на тези етикети?

Производителите, които могат да отговорят на първите 5 въпроса с ДА са малко. Те ще ви кажат, че последният въпрос (за цената) обикновено не се разисква между тях и клиента. Не е въпрос на цена, а на възможности. Просто следва поръчката на тиража и всички са доволни.

Не забравяйте, че маркетинговите отдели на вашите клиенти постоянно измислят нови идеи и продукти. Специалистите по доставки са под постоянен натиск, да открият доставчици, които могат за задоволят новите изисквания - къси серии за маркет тестове, персонализирани продукти, а в козметиката и ХВП - прозрачни етикети с бял печат. Рано или късно някой от вашите клиенти ще ви попита за такива етикети - бъдете подготвени! А защо не и вие да им ги предложите? Можете да сте сигурни, че клиентите ще търсят решение на проблема си. Нека да го открият при вас, а не при конкуренцията.

Вече познавате принтера за печат на цветни етикети с бяло - QL-300, който може да печата на стандартни хартии за флексо печат.

 

DPR Virgo


Негов верен помощник е машината за довършително операции DPR Virgo. Тя разполага с ламинираща секция, за защита на отпечатъците. Следва плотерна секция за изрязване на етикетите по контур. Това означава, че не е необходимо да имате щанци или да чакате доставка за всяка форма и размер на етикетите. Отделянето на отпадъка (матрица), разролването на отделни ролки и пренавиването на етикетите става едновременно, с едно преминаване през машинaта. След като операторът направи първоначалната настройка, може да остави машината да работи, дори без надзор.
С помощта на това оборудване ще можете да изработвате много голямо разнообразие от етикети. Това може да бъде факторът, с който да спечелите много нови клиенти или да задържите настоящите и да отговорите на техните нарастващи и постоянно променящи се нужди.

При необходимост от допълнителна информация, можете да се свържете директно с Графтек:

За повече информация разгледайте фирмения профил в онлайн каталога Polygraphy.info или се свържете директно с Графтек/
гр. София
ул. Козлодуй 94
Тел.: 0882/ 447 006

За да не пропускате последните нововъведения в индустрията и нови печатни технологии, които предлага Графтек, последвайте ги в социалните мрежи и се запишете за имейл бюлетина им:
youtube канал: youtube.com
facebook: facebook.com
web: labelstech.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Oператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама