ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Обработка на изображения с Capture One

Обработка на изображения с Capture One

Вторник, 26 Март 2019 ( прочетена 601 пъти)


Capture One е цялостно решение за обработка на изображения. Той предлага високи нива на контрол на цвета, бързо редактиране на снимки и предварително дефинирани настройки за над 500 фотоапарати от масови марки.

Обработка на изображения с Capture One

 

Софтуерът предлага значителни възможности за редакция и организация в проекти на серия изображения. Той предлага обработка на RAW изображения, съчетана с предварително зададени настройки и инструменти, с които да извлечете максимума от снимките си.

Управление на ресурсите
Capture One има интегрирана система за управление на снимките, която предлага създаване на колекции, които могат да съдържат хиляди изображения. Софтуерът включва инструменти, които правят управлението им лесно, бързо и ефективно.

Профили за различни фотоапарати
Capture One включва настройки за различни масови фотоапарати, които се грижат за извличчане на максимума от цветовете и коригиране на перспективните изкривявания от оптиката.

Софтуерът е ориентиран предимно към фотографи, които снимат в RAW и предлага впечатляващи възможности за корекция на експозицията, цветовете, изкривяванията и други аспекти на снимките. Той има много функции, които улесняват и ускоряват работата като автоматизирана обработка, записване на потребителски настройки и задаване на клавишни комбинации.

Capture One има версии за Mac и Win и се предлага като абонамент (за 24 евро месечно), както и с вечен лиценз на цени от 349 до 499 евро в зависимост от включените пакети със стилове.

Източник: captureone.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама