ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Онлайн услуга за 3D визуализация на опаковки

Онлайн услуга за 3D визуализация на опаковки

Неделя, 21 Август 2016 ( прочетена 1619 пъти)


TurnAvisual е онлайн средство за дизайн на опаковки, което ви позволява да свалите предварително подготвен файл, да наложите дизайна си, да качите отново файла си и да генерирате динамична 3D визуализация.

3D дизайн на опаковки

 

TurnAvisual ви позволява да превърнете двуизмерните дизайни на опаковките си в 3D файлове, които могат да се разглеждат от различни страни без да имате инсталиран софтуер за 3D на компютъра си. 3D файловете могат да бъдат разглеждани на компютри и мобилни устройства. Платформата има библиотека със стотици различни форми на 3D опаковки, към която постоянно се добавят нови форми и нови партньори.

 

3D дизайн на опаковкиОнлайн инструмента работи като ви позволява да изберете проект за опаковка от библиотеката му. Стотиците шаблони включени в нея са разделени в категории и индексирани за по-лесно търсене. След като свалите шаблона и приложите дизайна си към него, е достатъчно да качите файла на TurnAvisual и ще получите имейл, когато триизмерното изображение за преглед е готово за сваляне в PDF формат.

 

3D дизайн на опаковкиТази функционалност може да намали времето за дизайн и да улесни процес по одобрение. Можете да си направите безплатен тестов акаунт на turnavisual.com. Той ви дава два кредита, които можете да използвате, за да свалите шаблон и да направите триизмерна визуализация на дизайна си. Недостатъкът на приложението, че дизайните не са параметрични, така че няма начин да коригирате пропорциите на опаковките, ако те не съответстват на продукта, за който е дизайна ви.

Източник: turnavisual.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама