ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Оптимизъм при доставчиците

Оптимизъм при доставчиците

Вторник, 7 Април 2015 ( прочетена 2584 пъти)


Drupa Global Trends показва, че както и при печатниците, доставчиците на материали и оборудване за полиграфията също са оптимистично настроени за развитието на бизнеса си, но в по-малка степен.

Drupa Trends Друпа

 

Проучване на световната експертна група по полиграфия "Drupa - Expert", където са включени 304 висши мениджъри на компаниите – доставчици на полиграфически материали и оборудване, и където за втори път е поканен да участва д-р Георги Капашиков от Полистор ООД показва, че въпреки намалелите приходи и печалби (особено в Европа), компаниите са оптимистично настроени за резултатите си през следващите 12 месеца.

Сред доставчиците 36 % споделят, че компанията им е в добро текущо състояние и само 17 % определят, че компанията им е в лошо състояние. Интересно е, че 51 % от доставчиците на полиграфически материали очакват състоянието на бизнеса им да се подобри и само 8 % са песимистично настроени и очакват влошаване на резултатите си през следващите 12 месеца.

Както и при печатниците, основните пречки за развитието при доставчиците са увеличената конкуренция и намаленото търсене. При тези пазарни условия приоритетите са пускане на нови продукти и развиването на нови пазарни канали за да има растеж.

Източник: Полистор ООДprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец текстил
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама