ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Отличие от Graphtec за Адком и България

Отличие от Graphtec за Адком и България

Вторник, 25 Април 2017 ( прочетена 922 пъти)


Ценното отличие е наградата за специални постижения на дистрибутора на Graphtec за България – Адком, който е показал далеч по-добри резултати от партньори в страни с по-силни икономики, нареждайки се до дистрибуторите от Русия, Испания, Италия и Полша.

Отличие от Graphtec за Адком и България

 

На отминалата на 12 април 2017 г. в Хофдорп, Холандия среща на дистрибуторите на Graphtec за ЕМЕА бяха връчени 5 награди за особени постижения в продажбите на режещи плотери и маси с марката Graphtec. Една от наградите е за българският дистрибутор на Graphtec - фирма Адком.

Ръстът от 30% на годишна база в продажбите на Адком се дължи на последователната политика на фирмата да предлага продукти с най-високо качество при справедливи цени и 2 годишна гаранция на режещите плотери.

 

Отличие от Graphtec за Адком и БългарияИмето Graphtec се свързва с надеждност, качество и поддръжка, която е на висота. Когато си купувате продукт с марката Graphtec, вие си купувате спокойствие със знанието, че вашата инвестиция ще продължи да прави пари за вас още много години.

 

Отличие от Graphtec за Адком и България

Graphtec Corporation е международно признат производител на свързани с компютри входно / изходни и записващи устройства, както и лидер на световния пазар за плотери и приспособления за рязане. Стотици служители, които изграждат заедно с дистрибуторите световно развита мрежа, реализират продажби от над $180 милиона. От момента на отбелязване на своята 50-годишнина през 1999 г., Graphtec Corporation е в списъка на раздел 1 на Токийската фондова борса.

Graphtec навлезе на пазара на плотери преди повече от 30 години с въвеждането на първия интелигентен и на ниска цена малък формат плотер в Япония. В отговор на световните изисквания от динамично развиваща се CAD индустрия, от средата на 80-те години на насам Graphtec е развил силна и конкурентна гама от писалкови плотери и дигитайзери.

Компанията скоро се превръща в един от съществените играчи в света, растейки и разширявайки се с всяка година. Към края на 80-те, Graphtec разшири своята гама адаптирайки конвенционалния писалков плотер като подмени писалката с острие за рязане, за да създаде познатите на днешните производители на рекламни знаци режещи плотери.

Успеха на Graphtec е естествен резултат от половин вековен ангажимент отдаден на проектирането и изграждането само на най-качествени продукти за своите клиенти.

Източник: Адкомprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Оператор на тясноформатна дигитална печа...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама