ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Отлично начало на годината за печатница Оптимал принт

Отлично начало на годината за печатница Оптимал принт

Вторник, 19 Април 2016 ( прочетена 1893 пъти)


19.5% ръст в приходите от продажби и 83% ръст в продажбите на дигитален печат.

печатница Оптимал принт

 

Силно първо тримесечие в приходите от продажби отбеляза печатница Оптимал принт. В сравнение със същия период на изминалата година се наблюдава ръст от 19.5%, което в частност е резултат от по-големия обем електронни продажби и поръчки изпълнени чрез дигитален печат. Именно дигиталният печат в компанията бележи рекорден ръст от 83% за последната една година (април 2015 - март 2016) в сравнение с (април 2014 - март 2015). Тогава бяха внедрени нови две машини (монохромна и пълноцветна) Коника Минолта. За първото тримесечие ръстът дори е повече от двоен и достига 111.4%. Общият дял на поръчките в портфолиото на компанията, изпълнени чрез дигитален печат е в размер на 21%.

Най-голям обем в поръчките за дигитален печат заемат печатът на персонализирани формуляри, книги по поръчка и материали със защитни елементи. Към първите спадат бланки върху химизирана и други хартии с едно или повече полета с променливи данни. Пример за такива материали са отчетите на компании за топлинно счетоводство. Разработвани са и формуляри, подходящи за компании от туристическия бранш с множество талони за откъсване, предназначени за различни задачи, като по този начин се постига бърза и лесна отчетност. През изминалата година екипът на печатница Оптимал принт нееднократно се е ангажирал и с изпълнение на печатни материали с различна степен на защита от фалшифициране. Компанията може да предложи пълно решение - от избор на хартия до различни решения чрез технологии за печат и довършителни процеси в тази специфична област.

Забелязва се и тенденцията за нарастване на поръчките през електронния магазин на печатница Оптимал принт . Ръстът, както откъм брой единични поръчки, така и откъм приходи е почти двоен за 2015 спрямо 2014 година. Електронният магазин все по-уверено се превръща в един от водещите за печатни маркетингови идеи и предпочитано място за откриване на формуляри, които не се предлагат в други ведомствени книжарници. Към момента базата наброява около 500 продукта, като към тях постоянно се добавят нови продукти и услуги.

Искаме да благодарим на всички за доверието, което ни оказват, тъй като без тях нямаше да постигнем тези отлични резултати. Екипът ни ще направи необходимото и в бъдеще да е от полза на всички свои партньори, независимо от бранша, в който работят като предлага нови решения в помощ на техните работни процеси и маркетингови кампании.

Още за Печатница Оптимал принт
гр. София
ул. "Георги Бенковски" №40
Тел.: 02/ 983 33 73
Тел.: 0889/ 835 701
office@optimalprint.bg
www.optimalprint.bg

електроннен магазин на печатница Оптимал принт

Профил на печатница Оптимал принт в каталога Полиграфия Инфоprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама