ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Официално представяне на WACOM PL-521

Официално представяне на WACOM PL-521

Вторник, 1 Май 2007 ( прочетена 2282 пъти)


С модела PL-521 Wacom представя новия привлекателен PenDisplay с висока резделитена способност и 15" LCD екран, окомплектован с дигитална писалка. Тя може да се използва като писалка, мишка или курсор.

PL-521 е с 15" дисплей с резолюция 1024x768 пиксела и 16.2 млн. цвята. Стойката на дисплея му позволява движение от 140? хоризонтална до 130? вертикална позиция. Снабден е и с програмата JustWriteOffice, която се използва за презентации, която позволява ръкописни бележнюки и коментари, към докъменти от Word, Excel и PowerPoint.
ScreenMarkup позволява да пишете директно върху самия дисплей, да променяте изображения и др., и да ги запазвате като изображения.
Ако провеждате презентация можете да пишете или ограждате различни изображения върху дисплея докато върви видео или анимация, да рисувате диаграми.

Също така можете да запазите всички промени, които сте направили ръчно по време на вашата презентацията. Ако желаете ползвайте курсора и като лазерна показалка и това влиза в кръга на неограничените възможности на новия дисплей на Wacom PL-521.
В окомплектовката е включен и VGA(RGB) конектор, за да можете да свържете вашия PL-521 с проектор. Очакваната цена ще бъде под 1000 Евро.

Източник: Адком

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама