ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Офсет Груп - лидерът в луксозния печат (част 2)

Офсет Груп - лидерът в луксозния печат (част 2)

Сряда, 2 Ноември 2016 ( прочетена 2002 пъти)


Компанията е вече доставчик на цялостни печатни решения.

След представянето на една от най-проспериращите дивизии на Офсет Груп – Опаковки, тази седмица ще Ви покажем не по-малко зашеметяващите печатни продукти на компанията от дивизията за Премиум печатни продукти. Защо премиум продукти? Отговорът на този въпрос се крие зад висококачествената изработка на продуктите на печатницата, нестандартни предложения за дизайн и не на последно място лидерство в предлагането на довършителни печатни ефекти. С прости думи, Офсет Груп доставя на своите клиенти най-висок клас продукти, но най-сладката част е, че този лукс е достъпен за всички.

 Какво представлява дивизията Премиум печатни продукти?
Този отдел включва производство на висококачествени печатни продукти, както и редица полезни решения с цел усъвършенстване на продуктовата гама на клиентите. В това число влизат собствено студио за графичен дизайн, система за бърза изработка на мостри, множество решения за защита срещу фалшифициране, производствена линия за малки серии тиражи с цел изпробване на пазара. В зависимост от печатните проекти на клиентите и разбира се за тяхно улеснение,  дивизията също така е разделена и на две основни групи:

Корпоративен печат – този раздел от дивизията предлага брандиране от най-висок клас, обхващащ най-новите световни печатни тенденции:

  • Луксозни визитни картички – ембос, дебос, цветни ръбове, 3D релеф,
  • Премиум каталози и брошури – корици с релефни и глитерни лакове,сатенени и ленени ламинати, голд печат и релеф, FSC хартии,   
  • Иновативни рекламни материали – метализирани календари, тефтери с триизмерни лупи, персонализирани етикети, подаръчни кутии с триизмерен релеф, поздравителни картички с холограмни ефекти  и редица други.


Офсет Груп знае колко значими са рекламните материали за маркетинга на една фирма и точно затова предлагат затворен цикъл на работния процес – от създаването на дизайн на печатния проект през неговата изработка до бързата доставка. По този начин компанията може да гарантира положително влияние върху имиджа на своите клиенти и посланието им, което има за цел да предадат те на своите потребители.

 Специализиран печат – този вид продукти са неизменима част от маркетинговия микс на всяка една компания:

  • Скреч карти – златен и сребърен скреч, персонализация, малки тиражи, мостри.
  • Сертификати - лускозни хартии, голд и релефен печат, защити против фалшификация като холограмен микрорелеф, невидими UV мастила, микротекст
  • Поръчкови персонализирани продукти –луксозни етикети, кутии, подаръчни торби за различните индустрии като козметика и парфюмерия, хранителни добавки, хранително-вкусова индустрия, алкохолни напитки, мода и дрехи.


Независимо дали предпочитате само производство или цялостно решение, включващо и графичен дизайн – каквито и да са изискванията за Вашите печатни проекти Офсет Груп са готови да реализират Вашите идеи.

 

Източник: Офсет Групprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама