ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Очакват ни предизвикателства, но и големи възможности

Очакват ни предизвикателства, но и големи възможности

Неделя, 22 Януари 2012 ( прочетена 1975 пъти)


Това са думите на директорът на Drupa 2012 Mataré, по повод предстоящото най-значимо изложение в полиграфията през май тази година.

Според Mataré фалитът на Manroland и искът на Kodak за защита по глава 11 не са намалили ентусиазма за изложението тази година.

MataréManuel Mataré каза: „Ние сме огледало на индустрията и тя има нужда от увереност. Да, индустрията трябва да отговори на някои въпроси и да, пред нея има големи предизвикателства, но също така има и големи възможности. Индустрията се промени, но това се случи и с Drupa. Drupa е важно събитие, което помага за стабилизирането на бранша, друга нейна важна роля е да подчертае, че печатът има бъдеще и да покаже как може да изглежда то.”

Mataré добави, че manroland вече са платили за изложбено пространство. Той каза още, че изложението ще работи в тясно взаимодействие с новото ръководство и че не е притеснен, тъй като вече има списък с чакащи за пространство. Той посочи като доказателство за водещата роля на Drupa в завръщането на увереността в сектора участието на голям брой нови компании в шоуто тази година. Сред тях е и новата фирма на Benny Landa, основателят на Indigo. Освен това броят китайски изложители е удвоен.

„Търговското изложение не само място за купуване и продаване: то е огромна възможност на посетителите да изследват пазара, да се учат от другите и да използват сегашните и бъдещите възможности за бизнеса си.”

Близо 1 700 изложители са заявили участие в шоуто досега, общата площ, която ще заемат е 165 500 кв. м., само с 1 700 кв. м. по-малко от рекордната 2008. Регистрацията за посетители ще започне на 25-и януари, за пръв път посетителите ще могат да купуват електронни билети и да спестят € 25 от цената на място, която е € 65.

Източник: printweek.com
Текста написа: Десислава Тодороваprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама