ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Още един начин да премахнете шума от снимките си

Още един начин да премахнете шума от снимките си

Четвъртък, 23 Юни 2011 ( прочетена 4813 пъти)


Плъгинът за Photoshop NoiseControl обещава, че може да премахне шума от изображенията, без да разрушава детайлите в изображението.


Photoshop NoiseControl

Когато се опитвате да поправите снимка с много шум, идеалният вариант би бил да отстраните шума, без да повреждате детайлите, които придават рязкост на заснетите обекти. Има много програми, които се стремят да постигнат това и NoiseControl from е ново попълнение към тях.

NoiseControl предлага два варианта за автоматично премахване на шума. NoiseControl Auto Sample открива част от снимката, която няма никакви детайли и я използва за основа за обработка на цялото изображение. Auto Preset избира от предварително подготвени настройки за обработка на базата на модела на фотоапарата ви и ISO настройките на снимката. По този начин то може до голяма степен да спести ръчната обработка за премахване на шума, който е често срещан проблем при цифровите снимки.

NoiseControl предлага и няколко начина за ръчен контрол на премахването на шума. Можете да обработвате поотделно сенките, полутоновете, ярките тонове, както и девет цветови области. След като сте премахнали шума, имате възможност за фина настройка на рязкостта, зърнистостта и наситеността на цветовете.

NoiseControl се продава за 50 американски долара, за момента само за Windows, но скоро се очакват версии за Mac и Adobe Lightroom. Можете да свалите пробна версия оттук.

Източник: thepluginsite.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Oператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец текстил
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама