ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Партньорството между Heidelberg и Ricoh набира скорост

Партньорството между Heidelberg и Ricoh набира скорост

Петък, 8 Април 2011 ( прочетена 1398 пъти)


Heidelberg и Ricoh официално представиха партньорството си на обща пресконференция в Германия.

Пресконференцията беше проведена на изложението digi:media в Дюселдорф. Изпълнителният директор на Heidelberg Bernhard Schreier разкри, че продажбите на цифрови преси са започнали във Великобритания и Германия. Реализирането на споразумението ще започне от тези две държави и евентуално ще обхване целия свят. Heidelberg обявиха публично и първият клиент на цифровите решения, които предлагат: Stünings Medien в Крефелд, Германия.

Президентът и изпълнителен директор на Ricoh Shiro Kondo трябваше също да говори на събитието, но той промени плановете си, за да изпълнява задълженията си в Япония, която се бори с последствията от земетресенията и цунамито. Неговото място беше заето от Simon Sasaki, председател и изпълнителен директор на Ricoh за Европа. Той каза, че Ricoh „са на път да се превърнат в лидер в областта на производствения печат”, след като са постигнали водеща пазарна позиция в средния клас с Pro C900. Партньорството с Heidelberg е базирано на подобрената печатна машина Pro C901.

„След като станахме разпознаваема и доказана алтернатива на традиционните доставчици на пазара, ползата от партньорството ни е ясна”, допълни Sasaki. „Heidelberg може да осигури на лоялните си клиенти доказано цифрово решение от Ricoh. А ние, в замяна, може да предложим на повече печатници да се възползват от производителността и гъвкавостта на производствените ни цифрови системи”.

Heidelberg показаха и версия на Prinect, която служи за централизирано управление както на офсетовия, така и на цифровия работен процес. Засега решението е само прототип. Можете да прочетете още за партньорството на Heidelberg и Ricoh тук.

Bernhard Schreier
На снимката: Изпълнителният директор на Heidelberg Bernhard Schreier

Източник: ricoh-europe.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама