ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Персонализиран печат с метален ефект върху фолио от Color-Logic

Персонализиран печат с метален ефект върху фолио от Color-Logic

Вторник, 7 Октомври 2014 ( прочетена 1790 пъти)


Color-Logic подчертаха възможност на софтуера си, с която много от потребителите не за запознати – възможността за печат на персонализирана информация.

печат с метален ефект върху фолио от Color-Logic

 

Софтуерът на компанията от САЩ може да автоматизира създаването на маските с бяло мастило, които са нужни за всеки персонализиран екземпляр при печат върху метално фолио. Това позволява на дизайнерите да включат персонализирана информация навсякъде, където пожелаят. За да подчертае тази малко използвана възможност на системата си за печат с метален ефект с CMYK цветове, Color-Logic издаде брошура, в която описва детайлите на печата с променлива информация върху метални фолиа.

Директорът по продажбите и маркетинга на компанията Mark Geeves каза: „Тази възможност на нашата технология винаги е била на разположение и дава уникални възможности на цифровите печатни машини. Целта на брошурата и видеоматериалa е да образоват собствениците на цифрови преси и производителите им за възможностите, които предлага това на тях и клиентите им. Очевиднo печатът на персонализирана информация не е новост, но да го направите върху метални или отразяващи материали няма да е практично без нашата технология.“

Софтуерът може да се използва, за да включи променливи елементи – от персонализиран текст до последователна номерация и изображения – в дизайна, базиран на метални цветове, без да се налага ръчно да се създават маските от бяло мастило.

Източник: cmykdigest.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама