ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Пет автоматизирани софтуерни решения за публикуване на каталози

Пет автоматизирани софтуерни решения за публикуване на каталози

Вторник, 3 Май 2011 ( прочетена 1889 пъти)


Тук можете да научите за различни програми, с чиято помощ да създадете и публикувате продуктови каталози от продукти и съпътстващите ги маркетингови материали. В тази статия можете да прочетете за петте най-добри решения в тази област.


Приложенията, за които можете да прочетете по-долу, автоматизират и опростяват сложната и досадна задача по създаването на различни типове каталози. Освен това, благодарение на тях обновяването на информацията става по-лесно и опасността от допускане на грешки намалява многократно.

Matrix CMS
Matrix CMS е софтуерно решения, което ще ви позволи автоматично създаване на каталози, на базата на продуктовата информация, изображения и графики, които се съхраняват в базата данни. Изображенията и текста се поставят на страницата като автоматично се прилага зададения стил. Между базата данни и страницата се запазва връзка, която позволява лесното и бързо обновяване на информацията в каталога.
С помощта на програмата можете да създадете разнообразни каталози, от прости образци със снимка и описание на продукта до такива с комплексна техническа информация и сложни таблици. Можете да създавате още брошури, бланки, листовки с продуктова информация и други продукти. Matrix CMS работи с QuarkXPress, Adobe InDesign, под Mac OS X и Windows.

Catalog Genie
Catalog Genie ви позволява управлявате и публикувате цялата текстова и графична информация за продуктите си. Можете да създавате собствени категории и да редактирате каталозите. Системата позволява да създадете специални каталози за определени клиенти с помощта на ръководена работна среда. Catalog Genie е безплатен за употреба с до 5 000 продукта в базата данни. За добавянето на по-голям брой е нужно да имате платен лиценз.

TradingBell PIM
С TradingBell PIM, можете да създадете каталози за печат, запис на CD и преглед в интернет. С помощта на модула InCat за InDesign CS3, можете да контролирате оформлението през работната среда на TradingBell. Това пести време на графичните дизайнери, защото автоматично контролира и прилага стилове към информацията за продуктите. Можете да създавате различни каталози без да променяте структурата на оригиналната база данни.
WebCat е друг модул, който ви позволява лесно да управлявате вида на онлайн каталога си, както и наличните количества от продуктите, отстъпките от цените, данъците, поръчките и комуникацията с потребителите през електронната поща. Чрез CDCat можете да създадете CD каталог с възможности за лесно търсене и вградена количка за покупки за приемане на поръчки. TradingBell PIM е съвместим с Mac и PC.

CatBase
CatBase е софтуер, който ще ви позволи да публикувате каталози по различни начини. Това може да стане чрез програми за страниране като InDesign, текстови файлове, XML, в интернет, Word, Excel и други. Можете да използвате бази данни или да вкарате информацията ръчно. Има възможност за обновяване на информацията в публикацията без да се променя изгледа й. Добавени са и възможности за автоматизация на повтарящи се поръчки. CatBase е съвместим с Mac и PC.

Catalog Organizer Deluxe
Catalog Organizer Deluxe ще ви позволи да създавате и управлявате голямо разнообразие от каталози. Няма ограничени за броя записи или бази данни, които можете да създавате с приложението. Можете да свалите безплатна 45-дневна пробна версия. Catalog Organizer Deluxe работи само с Windows .Автор: DeborahWoehr, brighthub.com
Превод: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама