ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Печатни материали с вградено видео

Печатни материали с вградено видео

Сряда, 18 Май 2016 ( прочетена 1644 пъти)


Според редица проучвания видеото ще става все по-популярен метод за комуникация с потребителите. Екраните са навсякъде около нас и са основната причина за отвличане на вниманието ни от много други дейности.

Печатни материали с вградено видео

 

Едно кратко видео съобщение може да каже много повече от всяка уеб страница. Присъствието на човешки образ, глас и емоции допълнително спомагат осмислянето и възприемането на информация. Една иновативна американска компания успява да създаде множество печатни материали с вградено видео. Продуктите на Amerchip се отличават от тези на останалите компании чрез възможността за добавяне на: видео, аудио, светлинни и други ефекти към печатните материали.

Едно от последните решения на компанията е кутия за нов модел обукви за тичане на Brooks Sports. Обувките са проектирани с нови материали и специална технология, за да предложат по-добро изживяване на бегачите. Това е причината производителите да търсят по-добър начин за представяне на продукта, а видеото е идеално средство за предаване на това съобщение. Като част от кампанията Americhip, заедно с рекламната агенция на Brooks създават специална опаковка с вграден екран, който показва клип от бъдещето на потребителите. Вижте повече в следващото видео: vimeo.com/92371259

Самата технология на изработка, патентована от компанията, става посредством много тънък дисплей, положен върху хартията. Компанията е разработвала и няколко печатни реклами за списания като Forbes и Esquire. В портфолиото могат да бъдат намерени и множество решения за директен маркетинг, каквито са направените за Audi и Mazda видео книги: vimeo.com/92372420

Освен възможностите за вграждане на видео в печатните матрериали, Amerchip предлагат патентованата от тях технология и за много други продукти с маркетингова насоченост, които може да разгледате на сайта на компанията (www.shoppermarketing.americhip.com).

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.americhip.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама