ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Печатни материали с вградено видео

Печатни материали с вградено видео

Сряда, 18 Май 2016 ( прочетена 1505 пъти)


Според редица проучвания видеото ще става все по-популярен метод за комуникация с потребителите. Екраните са навсякъде около нас и са основната причина за отвличане на вниманието ни от много други дейности.

Печатни материали с вградено видео

 

Едно кратко видео съобщение може да каже много повече от всяка уеб страница. Присъствието на човешки образ, глас и емоции допълнително спомагат осмислянето и възприемането на информация. Една иновативна американска компания успява да създаде множество печатни материали с вградено видео. Продуктите на Amerchip се отличават от тези на останалите компании чрез възможността за добавяне на: видео, аудио, светлинни и други ефекти към печатните материали.

Едно от последните решения на компанията е кутия за нов модел обукви за тичане на Brooks Sports. Обувките са проектирани с нови материали и специална технология, за да предложат по-добро изживяване на бегачите. Това е причината производителите да търсят по-добър начин за представяне на продукта, а видеото е идеално средство за предаване на това съобщение. Като част от кампанията Americhip, заедно с рекламната агенция на Brooks създават специална опаковка с вграден екран, който показва клип от бъдещето на потребителите. Вижте повече в следващото видео: vimeo.com/92371259

Самата технология на изработка, патентована от компанията, става посредством много тънък дисплей, положен върху хартията. Компанията е разработвала и няколко печатни реклами за списания като Forbes и Esquire. В портфолиото могат да бъдат намерени и множество решения за директен маркетинг, каквито са направените за Audi и Mazda видео книги: vimeo.com/92372420

Освен възможностите за вграждане на видео в печатните матрериали, Amerchip предлагат патентованата от тях технология и за много други продукти с маркетингова насоченост, които може да разгледате на сайта на компанията (www.shoppermarketing.americhip.com).

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.americhip.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама