ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Печат върху мебели с Inca Eagle

Печат върху мебели с Inca Eagle

Четвъртък, 5 Май 2011 ( прочетена 5426 пъти)


Extrema Publicidad са се справили с нетрадиционната задача да печатат върху плоскости, предназначени за производство на мебели.

печатат върху плоскости

Funkids е компания за производство на детски мебели. За да разшири традиционната си гама от мебели за детски стаи и да ги направи по-разнообразни и привлекателни, фирмата се е обърнала към мексиканската компания, специализирана в областта на рекламата Extrema Publicidad. Тя е използвала своята печатна система Inca Eagle H, за да предложи решение.

Extrema са печатали директно върху MDF и HDF плоскости, за да създадат гама от цветни, тематични дизайни за мебелите. В производството са били включени различни процеси, включително цифрово изрязване на отделните детайли. Били са необходими повече от 150 различни елемента. Наложило се е материалите да бъдат обработени предварително и да бъдат покрити с UV лак след печата. Този проект е иновация за мексиканския мебелен пазар.

Inca Digital Printers, е част Dainippon Screen Group, и е сред водещите производители на плоски мастиленоструйни принтери в света. Принтерите им Eagle и Columbia бяха сред първите машини, използваща тази технология, които излязоха на пазара. Актуалните им продуктови серии Onset и Spyder 320 гарантират, че продуктите на Inca продължават да предлагат високо качество, продуктивност и надеждност.

Източник: packagingessentials.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама