ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Печат върху мебели с Inca Eagle

Печат върху мебели с Inca Eagle

Четвъртък, 5 Май 2011 ( прочетена 5315 пъти)


Extrema Publicidad са се справили с нетрадиционната задача да печатат върху плоскости, предназначени за производство на мебели.

печатат върху плоскости

Funkids е компания за производство на детски мебели. За да разшири традиционната си гама от мебели за детски стаи и да ги направи по-разнообразни и привлекателни, фирмата се е обърнала към мексиканската компания, специализирана в областта на рекламата Extrema Publicidad. Тя е използвала своята печатна система Inca Eagle H, за да предложи решение.

Extrema са печатали директно върху MDF и HDF плоскости, за да създадат гама от цветни, тематични дизайни за мебелите. В производството са били включени различни процеси, включително цифрово изрязване на отделните детайли. Били са необходими повече от 150 различни елемента. Наложило се е материалите да бъдат обработени предварително и да бъдат покрити с UV лак след печата. Този проект е иновация за мексиканския мебелен пазар.

Inca Digital Printers, е част Dainippon Screen Group, и е сред водещите производители на плоски мастиленоструйни принтери в света. Принтерите им Eagle и Columbia бяха сред първите машини, използваща тази технология, които излязоха на пазара. Актуалните им продуктови серии Onset и Spyder 320 гарантират, че продуктите на Inca продължават да предлагат високо качество, продуктивност и надеждност.

Източник: packagingessentials.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама