ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Печат на металик и голд ефекти в малки и средни тиражи

Печат на металик и голд ефекти в малки и средни тиражи

Сряда, 16 Март 2016 ( прочетена 2895 пъти)


От началото на годината в експлоатация в Дедракс е най-новата дигитална машина Xerox Color 1000i.

xerox 1000 i
Цифровата машина е уникална за България с възможността си да печата с новите Dry Inks на Xerox: Clear, Metallic Silver и Metallic Gold, с които могат да се комбинират и осъществят редица специални ефекти.
Инсталираната в Дедракс Xerox Color 1000i е петцветна цифрова машина, конфигурирана с допълнителните тонери Clear, Metallic Silver и Metallic Gold. С помощта на Metallic Silver и Metallic Gold могат да се реализират множество креативни дизайнерски идеи изискващи специални ефекти като печат с металик цветове и симулация на злато. Специалният тонер Clear пък може да бъде използван, за да се подсилят частично или да се акцентира на различни елементи от дизайна като текстове, лога, реализиране на водни знаци и др. Покритието Clear Dry Ink може да бъде нанасяно до 7 пъти на едно и също място, като по този начин се създава допълнителен ефект с дебелината на слоевете. Всички изброени ефекти предлагани като възможности на машината могат да се комбинират, като по този начин дават възможност на дизайнерите да реализират своите идеи в малки тиражи.

Цифровата машина Xerox Color 1000i е от най-ново поколение и разбира се предлага висока скорост на печат и качество на медии от 55 до 350 гр/кв.м, на формат до 330 x 488 мм. Новата цифрова машина в Дедракс е оборудвана и най-високия възможен пакет софтуерно осигуряване на Fiery с изключителни опции за персонализация. Повече за модела можете да видите тук.

Печатната машина вече е на разположение на всички клиенти на Дедракс.

Възможностите на Дедракс в дигиталния печат не свършват само с уникалната Xerox Color 1000i. Фирмата разполага с дигитални машини за транзакционен печат и мейлинг, печат на книги, печат на карти и много др., a клиентите могат да ползват пълния набор от книговезки услуги на една от най-големите печатници в България

xerox 1000 i

Дедракс АД
гр. София
1463, пл. България № 1, НДК-Печатна база
Тел.: 02/ 916 61 10
Тел.: 02/ 916 61 01
Тел.: 02/ 916 60 08 - Дигитален печат
dedrax.com

Източник: ПринтГайдprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нов (ножар)
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама