ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Пирина представи комплексно решение на Друпа 2008

Пирина представи комплексно решение на Друпа 2008

Понеделник, 30 Юни 2008 ( прочетена 1617 пъти)


Пирина Технологии участва за първи път на Друпа - най-значимото световно събитие в полиграфическия бранш, което се проведе от 29 май до 11 юни, в Дюселдорф, Германия.

Пирина, дъщерна фирма на Сирма Груп, представи собствено цялостно решение за печатната и опаковъчната индустрия. Решението Пирина се състои от три основни компонента - библиотека от стандарти, софтуер за дизайн и контрол на машината и настолен режещ и биговащ плотер, които позволяват максимално бързо и лесно изпълнение на поръчки за кутии в малки серии, или верифициране на изцяло нов стандарт на опаковка. „Надяваме се представянето ни на drupa 2008 да е важна крачка в популяризирането на продуктите на фирмата”, каза изпълнителният директор на Пирина Николай Димитров. „По реакциите на посетителите на нашия щанд, заявените директни поръчки и нови партньорства, можем да бъдем сигурни, че пред компанията се откриват много широки хоризонти за развитие и продажби по целия свят”, добави Димитров.
Пирина Технологии беше представена на щанда на ЕнгВю, друга дъщерна фирма на Сирма Груп, която разработва специализиран софтуер за проектиране и изработка на изделия от листови материали.

Визитки

Пирина Технологии АД (www.pirinatech.com), компания на Сирма Груп, е първата българска компания, разработваща специализирани режещи плотери за опаковъчната промишленост. Компанията е основана през 2004 г. и една от първите и задачи бе разработването на настолен режещ и биговащ плотер, подходящ за офисна обстановка, която е типична за дизайнерски студия, PR и рекламни агенции, малки и средни фирми, ангажирани в дизайна и производството на оригинални опаковки от картон и велпапе.

***

Друпа (www.drupa.de) е най-голямото и значимо световно изложение за полиграфическия бранш с 50 годишна история и се провежда веднъж на 4 години. drupa 2008 привлече повече от 1800 участници в19 изложбени палати и над 170 000 кв.м. изложбена площ.

Източник:
ПИРИНА Технологии АД


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама