ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Плоскопечатни принтери Océ Arizona 6100

Плоскопечатни принтери Océ Arizona 6100

Понеделник, 26 Май 2014 ( прочетена 1514 пъти)


Canon пуска на пазара серията Océ Arizona 6100, която e една изцяло нова платформа, проектирана за доставчици на печатни услуги за визуална комуникация и печат на дисплеи.

Océ Arizona 6100

 

Серията Océ Arizona 6100 се състои от шестцветния Océ Arizona 6160 XTS и седемцветния Océ Arizona 6170 XTS. Océ Arizona 6100 е проектирана като специална плоскопечатна система, разполагаща с много по-голяма вакуумна маса гарантираща оптимално качество на печат и гъвкавост при работа с твърди медии.

Серията 6100 на Arizona поддържа широка гама от медии, включително печат върху тежки, гладки, предварително нарязани твърди медии или такива с неправилна форма, многослойни приложения, двустранен печат с перфектен регистър, печат на големи изображения върху множество табла с перфектна геометрия и печат от край до край и др.

Плоската маса има две независими печатни зони, всяка със своя собствена вакуумна система, за едновременен печат и поставяне и сваляне на материала. Това означава, че едната част от масата може да бъде в готовност, а на другата да се печата, което позволява непрекъснато производство. Двете зони могат да бъдат комбинирани в еднa, за да се използва пълният размер на плота за печат, който е 2,45 – 3 метра. Пневматичните щифтове за регистрация помагат да се осигури бързо, повторяемо и лесно зареждане на твърдите материали със системна регистрация всеки път. С помоща на мощната вакуумна система за ефективно фиксиране на твърдия материал, операторът се нуждае само от секунди, за да зареди дори и най-големите медии в систематичен регистър. С такова лесно зареждане на материалите, един оператор може да обслужва два принтера едновременно, произвеждайки почти 50 медии на час в производствен режим.

С помоща на почти 27 000 пиезоелектрични дюзи в седемредна печатна глава, серията Arizona 6100 бързо и надеждно печата със скорост до 155 квадратни метра на час. Новата система за автоматична поддръжка на печатната глава осигурява напълно автоматизирано почистване на главата за по-малко от 25 секунди на цвят. Océ Arizona 6100 използва същата всепризнатата печатна технология Océ VariaDot и предлага фотографско качество дори при най-бързите скорости на печат.

Принтерите Océ Arizona 6160 XTS могат лесно да се ъпгрейднат до Océ Arizona 6170 XTS с добавянето на един канал за бяло мастило. Моделите от серията Océ Arizona 6100 също ще поддържат допълнителен мастилен канал за бъдещи разработки. Хардуерният и софтуерният интерфейс дават възможност за лесна интеграция със системи за автоматизация и работен поток от други доставчици.

Източник: www.largeformatreview.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама