ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Плъгини за Indesign, които ще улеснят живота ви

Плъгини за Indesign, които ще улеснят живота ви

Петък, 19 Февруари 2016 ( прочетена 2551 пъти)


Тук можете да прочетет за няколко допълнения към Indesign, които улесняват някои задачи с единствената цел да направят живота ви малко по-лесен.

Multi-Find and Multi-Change (MFC)
MFC вероятно е най-мощният плъгин за търсене и подмяна, наличен за InDesign. Той изпълнява голям брой заявки едновременно и ви позволява бързо да почистите и оптимизирате документите си в InDesign. Може да спести много време на хората, които работят върху дълги документи с много текст и им се налага да поправят много печатни грешки.
Цена 39,95$

 

 

Multi-Find and Multi-Change (MFC)Grid Calculator Pro
Grid Calculator Pro Edition е инструмент за създаване на оформления, базирани на мрежи. Той извършва изчисленията и създава водещите линии, от които имате нужда. Той изчислява ширина на колони, отстъпи, бели полета и други параметри на страниците, свързани с позиционирането.
Цена: 299$ или 9$ на месец

 

Grid Calculator Pro

 


DocsFlow
DocsFlow ви позволява да интегрирате Google Docs в документите си в InDesign. След като го инсталирате, можете да налеете таблици и текстови документи в InDesign, както във всеки друг случай.
След като го направите, обаче, плъгинът следи промените на онлайн версията и актуализира промените в документа в InDesign, вместо просто да заменя файла. Така можете да направите оформлението на текста още докато текат редакции без да губите форматирането.
Цена: 200$

 

DocsFlowPatternMaker
Полезен плъгин, който ще ви позволи да създавате мотиви, с които да запълвате карета в InDesign. Към тях могат да се прилагат и вградените ефекти на приложението, например сенки. Всеки мотив може да се настройва чрез набор от лесни контроли.
Цена: безплатен

 

PatternMakerAquafadas AVE
Aquafadas AVE ви позволява да създадете цялостен набор дигитални публикации – от дизайн на съдържанието до мултиплатформено разпространение и анализ – без да ви се налага да напишете и един ред код. С него можете да правите електронни книги и приложения. Базовият безплатен пакет включва възможности за работа с видео, плъзгачи, аудио, интерактивни бутони, HTML5 и други. Срещу заплащане се предлагат и други възможности като включване на судоку, лабиринти, пъзели, викторини, рисунки и много други. Можете да записвате документите си като приложения, ePub документи или .swf.
Цена: безплатен, предлагат се платени модули

 

Aquafadas AVELayer Tools
Layer Tools ви позволява да групирате слоеве в Indesign по начин, подобен на този във Photoshop. Така можете да създадете няколко версии на един документ в един файл в InDesign.
Цена: 49$

 

Layer ToolsИзточник: creativebloq.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама