ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Плъгинът за Photoshop iCorrect EditLab Pro подобрява възможностите за корекция на цветовете и редактиране на изображения

Плъгинът за Photoshop iCorrect EditLab Pro подобрява възможностите за корекция на цветовете и редактиране на изображения

Сряда, 27 Юли 2011 ( прочетена 1802 пъти)


Продуктът на PictoColor е обновен до версия 6.0 и осигурява по-прецизен контрол върху корекциите на цветовете и редактирането на изображения.

Photoshop iCorrect EditLab Pro

iCorrect EditLab Pro, е предназначен за обработка с помощта на Photoshop на файлове, за които цветовете са критични. Според производителя, шестата версия на плъгина прави излишна употребата на маски, криви, плъзгачите и дори селекции във Photoshop. PictoColor Software твърдят и че различните корекции, които прилагате (независимо дали са на цялото изображение или на част от него) няма да се разрушават взаимно.

iCorrect EditLab Pro се състои от 4 отделни панела с инструменти, които са подредени така, че ако ги използвате последователно от ляво на дясно да получите най-точни цветове. Инструментите са проектирани така, че никой от инструментите не може да въздейства на този, който е разположен от лявата му страна. Това премахва дразнещата необходимост да поправите един проблем за сметката на друг.

Според производителя, едно преминаване през инструментите на iCorrect EditLab Pro е достатъчно. Освен това, всеки тях има допълнителен бутон SmartColor, който анализира изображението и настройва параметрите на корекциите автоматично. Панелите на програмата са: баланс на цветовете, тонален обхват, яркост/контраст/цветност и избирателно редактиране на нюансите.

Плъгинът поддържа Photoshop CS5 под Windows и Mac OS. Цената му е 125 американски долара. Можете да свалите пробна версия оттук.

Източник: pictocolor.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd

Оператор на тясноформатна дигитална печа...
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама