ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Подвижна печатна система на Xeikon получи бойното си кръщение в сили на НАТО.

Подвижна печатна система на Xeikon получи бойното си кръщение в сили на НАТО.

Понеделник, 20 Юли 2009 ( прочетена 1444 пъти)


Подразделението на Punch Graphix, Xeikon доставиха подвижна печатна единица за употреба от военни части на NATO, разположени в Гърция

Мобилните печатни единици на Xeikon осигуряват голяма гъвкавост на поделенията, и могат да бъдат разположени във всяка точка на света за кратко време. Системата позволява на потребителите да печатат бързо карти, както и всякакви други печатни материали, необходими по време на военни действия.

Подвижната печатна система е създадена специално за нуждите на НАТО. Тя осигурява същата функционалност като стандартните цифрови преси на Xeikon. Разделителната й способност е 600dp. Тя включва технологията на Xeikon за едновременен печат от двете страни на медията. Може да печата на медии с плътност от 40 до 250 г/кв. м.
 
Печатната система е инсталирана в контейнер, който може да бъде разположен навсякъде. Машината е пригодена за лесно и сигурно пренасяне. Нейното подсигуряване и превоз отнема много малко време, същото се отнася за процеса по поставянето й и подготовката за печат. Това я прави подходяща дори за най-спешните случаи. Контейнерът е пригоден още за воден и въздушен транспорт.
 
Мобилната печатна система на Xeikon за пръв път е показала възможностите си на ежегодното учение Steadfast Joist - Gordian Knot 09 в Македония. По време на учението системата е отпечатала карти на региона, както и наръчници на различни езици. Офицерите от армията одобрили възможността, осигурена от системата, за отпечатване на резултатите от учението на същия ден заедно с обновени карти.Източник: xeikon.com
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама