ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Подвижна печатна система на Xeikon получи бойното си кръщение в сили на НАТО.

Подвижна печатна система на Xeikon получи бойното си кръщение в сили на НАТО.

Понеделник, 20 Юли 2009 ( прочетена 1478 пъти)


Подразделението на Punch Graphix, Xeikon доставиха подвижна печатна единица за употреба от военни части на NATO, разположени в Гърция

Мобилните печатни единици на Xeikon осигуряват голяма гъвкавост на поделенията, и могат да бъдат разположени във всяка точка на света за кратко време. Системата позволява на потребителите да печатат бързо карти, както и всякакви други печатни материали, необходими по време на военни действия.

Подвижната печатна система е създадена специално за нуждите на НАТО. Тя осигурява същата функционалност като стандартните цифрови преси на Xeikon. Разделителната й способност е 600dp. Тя включва технологията на Xeikon за едновременен печат от двете страни на медията. Може да печата на медии с плътност от 40 до 250 г/кв. м.
 
Печатната система е инсталирана в контейнер, който може да бъде разположен навсякъде. Машината е пригодена за лесно и сигурно пренасяне. Нейното подсигуряване и превоз отнема много малко време, същото се отнася за процеса по поставянето й и подготовката за печат. Това я прави подходяща дори за най-спешните случаи. Контейнерът е пригоден още за воден и въздушен транспорт.
 
Мобилната печатна система на Xeikon за пръв път е показала възможностите си на ежегодното учение Steadfast Joist - Gordian Knot 09 в Македония. По време на учението системата е отпечатала карти на региона, както и наръчници на различни езици. Офицерите от армията одобрили възможността, осигурена от системата, за отпечатване на резултатите от учението на същия ден заедно с обновени карти.Източник: xeikon.com
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Сътрудник продажби с административни фун...
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт за обслужване на клиенти
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама