ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Подвързване с OPUS

Сряда, 16 Май 2018 ( прочетена 1554 пъти)


FACTOR.BG ви кани да преоткриете подвързването с полската фирма OPUS - независимо дали става дума за твърда или мека корица. Събитието ще бъде на 29 май от 14:14 часа в зала Силвър Хол на Силвър Хотел, на адрес София, бул. „Симеоновско шосе“ №6.

Подвързване с OPUS

 

Всеки, който си има работа с подвързване, ще намери нещо интересно и полезно за себе си. FACTOR.BG предлагат само продукти, които са тествани достатъчно, за да бъдат сигурни, че вършат работа и си струват всяка стотинка от цената!

10-те ключови предимства на системите за подвързване и персонализация OPUS:
1. Изключително лесно - всеки може да направи подвързване с твърди корици, след като изгледа едно клипче в YouTube-канала на OPUS!
2. Изключително бързо - готова твърда корица за по-малко от минута!
3. Не се повреждат подвързваните материали - няма спирали, дупчене, лепене, шиене!
4. Винаги можете да разглобите и пренаредите или поправите подвързаното изделие - всеки, който поръчва менюта, знае за какво става дума!
5. Може да се подвързват разнородни материали, например комбинацията от офсетова хартия за книжно тяло, илюстрации върху хром-гланц и приложение, включващо текстилни мостри и полимерни филми - една невъзможна задача за термозалепването или за обичайните технологии за подвързване.
6. Подвързването е ЗДРАВО! Винаги можете да тествате, хващайки два-три листа в средата и пускайки цялата книга да виси на тях, докато я разтърсвате. Едва ли подлагате на такъв тест вашите изделия, но OPUS нямат нищо против!
7. Ясна себестойност на продукцията - спестявате време да правите калкулации за клиенти, които проучват на 100 места едновременно!
8. Красив външен вид на завършената подвързия, голямо разнообразие от цветове и текстури на кориците, възможност за изработка на корици по ваши изисквания.
9. Достъпна цена и висока надеждност на машините, възможност за стартиране само с подвързваща машина и добавяне впоследствие, ако има търсене от клиентите, на машини за биговане, ламиниране, изработка на изцяло персонализирани корици, за фотоблокчета, за топъл печат и т.н.
10. Постоянно налични на склад машини и консумативи, за експресна реакция!

ВАЖНО!
За да бъдат осигурени комплекти от мостри и материали за всеки участник в представянето, е необходимо да се регистрирате предварително на e-mail: marketing@factor.bg.
Регистрацията е напълно безплатна и необвързваща.

Повече информация на сайта на FACTOR.BG

Профил на Фактор България в каталога Полиграфия инфо.print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама