ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Полезни допълнения към Indesign

Полезни допълнения към Indesign

Понеделник, 9 Май 2011 ( прочетена 1979 пъти)






Плъгините за InDesign могат да ви спестят време и да увеличат производителността ви, докато изпълнявате всекидневните си задължения с програмата. Тук можете да прочетете за някои от най-добрите допълнения към InDesign.



PlaceAutoSynchronizer
PlaceAutoSynchronizer е дело на Rorohiko и с негова помощ можете да поставите в публикациите си в InDesign текст, който да се обновява автоматично. С негова помощ, текста, който сте поставили в документа ще се обновяват автоматично, ако бъде променен извън InDesign. Всичко, което трябва да направите е да поставите думата „subscribe” в Script Label полето в текстово или графично каре, което съдържа информация, която искате да се обновява автоматично. Плъгинът автоматично ще обнови информацията от текстов, RTF, PDF, или друг файл и ще се погрижи съдържанието винаги да е най-новата версия. Той е безплатен за употреба.
Можете да научите повече за PlaceAutoSynchronizer и да го свалите безплатно оттук.





Lightning Brain StoryParker
Това е инструмент, който ускорява навигацията в работната среда на InDesign interface. Той също е продукт на Rorohiko. Чрез него елементите на всяка страница могат да бъдат преместени автоматично извън нея, докато работите по оформлението. След като приключите с него, StoryParker ще върне елементите на първоначалните им позиции. Цената на единичен лиценз за приложението е 29 американски долара.
Можете да научите повече за Lightning Brain StoryParker и да свалите пробна версия оттук.

EasyCatalog
EasyCatalog е приложение, което позволява да създадете динамична връзка между база данни и документ в InDesign. Така можете лесно, бързо и без опасност от грешки да генерирате документи като подменяте външните източници на информация. Това прави EasyCatalog отличен инструмент за производство на каталози, ценови листи и други продукти, за които бързодействието и точността са първостепенни.
Можете да научите повече за продукта, да видите цените и да свалите пробна версия тук.

TransformMaster
TransformMaster предлага лесен начин за промяна на размера и ориентацията и мащабиране на страници шаблони (master pages). Това позволява те да бъдат прилагани с лекота към продукти с различни формати. След като инсталирате плъгина, той е достъпен от Windows>Extensions. Той е продукт на Rorohiko и можете да го свалите безплатно.
За да свалите TransformMaster, цъкнете тук.

Тук можете да прочетете за други безплатни плъгини и скриптове, които могат да улеснят работата ви с Indesign: MultiPageImporter, Calendar Wizard, TextStitch, Топ 10 на безплатните скриптове за Indesign CS4, колекция безплатни скриптове.

Източник: hwww.brighthub.com
Превод: Мартин Новев



print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар офсетов печат на листов...
гр. София
фирма ДотБрейн

Технолог офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист по системи за управление на к...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама