ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Половин година партньорство между PERET и ГЕД

Половин година партньорство между PERET и ГЕД

Вторник, 17 Април 2018 ( прочетена 920 пъти)


През месец март се навърши половин година партньорство между ГЕД и PERET. Двете компании работят съвместно, за да предложат на българския пазар широка гама продукти, както и съпътстващите ги услуги по инсталация, обучение и поддръжка.

PERET е компания, насочена към флексопечата. Нейната основна дейност е свързана с предоставянето на структурирани решения за измерване за контрол на печатния процес. Устройствата, които PERET предлага, се използват за флексопечат, предпечат, контрол на цветовете, измерване на флуоресценция, контрол на прасеца по сгъване и прегъване, измерване на релефа и управление производството на велпапе.

Членувайки в DFTA и ATIF, PERET държи на своите корпоративни ценности и принципи, създава иновативни и ефективни решения за контрол на процеса и участва активно в печатния свят. Миналата година компанията избра ГЕД за неин представител за България, като основни причини за това бяха стабилността, постигнатите резултати и стремежът към качество и ефективност.

 

PERETPERET предлага пълна гама от продукти за измерване и контрол на голяма част елементи от процеса на флексопечат. Продуктите на компанията предоставят полезни, структурирани данни, които Ви позволяват да намирате грешки и да получавате измерими данни за Вашите печатни устройства и печатна медия. Също така, да оптимизирате процеса и да взимате оптимални информирани решения за цялата Ви производствена среда.

ГЕД предлага на българския пазар пълния набор от продукти PERET, а именно:

 

спектрофотометри


Интегрирайки продукти PERET във Вашия работен поток, ще получите подобряване, ефективност и структурираност за бъдещите работни процеси. ГЕД Ви предоставя професионална инсталация и обучение в началото, както и надежден сервиз за подсигуряване на стабилни и постоянни резултати по време на целия жизнен цикъл на продукта.

За ГЕД ООД
гр. София
1505, ул. Васил Друмев № 36
Тел.: 02/ 806 12 00
www.gedbg.com

Профил на фирма ГЕД ООД в каталога Полиграфия Инфоprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама