ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Поръчките за нанографски машини на Landa от drupa са на стойност 450 милиона евро

Поръчките за нанографски машини на Landa от drupa са на стойност 450 милиона евро

Петък, 17 Юни 2016 ( прочетена 1930 пъти)


За пореден път Landa бе в центъра на събитията на drupa, като този път прие поръчки за своите нанографски машини на стойност 450 милиона евро от всички континенти на света.

drupa

 

На специална пресконференция бяха обявени множество сделки за закупуване на повече от една машина. По време на изложението щандът на компанията беше посетен от около 200 000 души. Презентациите с предварително записване бяха запълнени дни по-рано и посетени от 40 000 души. След всяка демонстрация гостите на изложението се редяха на опашки, за да вземат отпечатък от нанографските машини. Част от коментарите на зрителите бяха: „Страхотно”, „Това променя всичко” и „Ланда е на светлинни години пред останалите”.

Ето какво каза самият Бени Ланда за drupa и резултатите от нея: “drupa 2016 ще бъде запомнена като повратна точка за индустрията в нейното преминаване към цифровия печат. В миналото компаниите, предлагащи цифрово оборудване трябваше да убеждават печатниците, че бъдещето е именно в дигиталния печат. Сега за първи път ситуацията е различна - клиентите сами търсят предимствата му.”

„Всеки си тръгва от drupa с впечатлението, че нанографията ще промени хода на събитията. Това е единственото цифрово решение за мейнстрийм печат с ненадминати възможности за качество, скорост, избор на субстрати и разходи за печат. Това е причината различни доставчици на печатни услуги да закупят нанографски машини от нас. С една дума, за нас drupa беше невероятен успех” Така обобщи постигнатите резултати на drupa изпълнителният директор на Land, Yishai Amir.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.landanano.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама