ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet По време на IPEX 2010, наградиха най-добрите приложения създадени с технологиите на Xerox

По време на IPEX 2010, наградиха най-добрите приложения създадени с технологиите на Xerox

Вторник, 29 Юни 2010 ( прочетена 1039 пъти)


Компанията представи 18 различни технологии, семинари по бизнес развитие и редица доходоносни приложения

На най-голямото годишно изложение в печатната индустрия, IPEX 2010, клиенти на Корпорация Xerox от цял свят представиха преимуществата на дигиталния печат чрез приложения, които водят до увеличаване на продажбите и стабилен ръст на печалбата за техните крайни клиенти.

„В Xerox, стратегията ни е да улесняваме доставчиците на печатни услуги в генерирането на приходи чрез силата на дигиталния печат”, каза Мирослава Цветанова, Graphic Arts Solutions Manager в Xerox България. “Клиентите ни използват технологии и софтуер, за да превърнат предизвикателствата пред техните собствени клиенти във възможности, които носят приходи – това е печеливша комбинация в сегашната пазарна ситуация.”

На организиран от Xerox по време на IPEX конкурс „Най-доброто от най-доброто” бяха оценени приложения, създадени от членове на Глобалната мрежа от премиум партньори на Xerox. Приложения от повече от 17 държави бяха оценявани според качество на изображението, бизнес резултати и употреба на Xerox технологии в следните категории: книги, маркетинг материали, отпечатани на дигитални и офсетни машини, директен маркетинг, фото издания и транспромоционални материали. Във всяка категория бяха наградени по трима победители.

Тази година победителите са: Cathedral Corporation; ColorCentric Corporation; ColorFast, S.A. de C.V.; De Budelse b.v.; dsicmm Group Limited; DMM, Inc.; Global Diseña; Keiger Direct; LaserTryk.dk; Lateral Group; MBA Group Ltd; medialogik GmbH; Pondres; Progressive Communications; TeleMail; TOCHO Co, Ltd; and Wuhan Caifeng Digital Image Express Printing Co. Ltd.

Някои от спечелилите проекти:
  • Базираната във Великобритания Lateral Group, компания за мениджмънт на интегрирана комуникация, е създала кампания за инициативата Change4Life (Промяна за живот) на Британското правителство, която е насочена към повишаване обществената информираност относно наднорменото тегло. Интегрираната кампания изисквала сложен и устойчив микс от данни и технологии. Материалите за директна поща включвали повече от четири милиона пункта променлива информация и били отпечатани на Дигитална производствена система Xerox iGen3™ 110 със софтуер на XMPie® - компания на Xerox.
Последвалата кампания е генерирала 200 процента повече регистрации от очакваното. Lateral Group е провеждала подобна кампания срещу вредата от пиенето на алкохол за глобална компания за фармацевтика и потребителски стоки.
  • MBA Group създаде първото в света стопроцентово персонализирано списание, съдържащо променлива информация на избрани страници и генерирайки 256 процента повече запитвания към рекламодателите в това уникално издание. Британската компания произвела списанието в тираж 12 000 на печатна система с безконечен формуляр Xerox 980 Color със софтуер XMPie.
  • Мексиканската печатница ColorFast създаде промоционален календар, за да представи възможностите си пред своите настоящи и потенциални клиенти. Отпечатан на дигиталната цветна система Xerox 700 той помогнал на компанията да увеличи продажбите си с 60 процента в сравнение с предишната година.
  • LaserTryk се възползвали от качеството на печат на печатната система с безконечен формуляр Xerox 1300™, производствената система Xerox Nuvera® 200 EA 200 EA и Xerox iGen3 110 за производство при поискване на малотиражни черно-бели книги с офсетно качество.
Тази датска компания е реализирала множество поръчки на издатели, разчитащи на традиционния външен вид на офсета, но които търсели варианти да се справят с превишени количества и разходи за съхранение. Богатството от решения на Xerox предлага на LaserTryk значителна гъвкавост – използване на iGen3 за малотиражни цветни корици, а черно-белите системи - за вътрешни страници с високо качество.

Xerox на IPEX

На щандът на Xerox в Зала 7 бяха представени 18 различни технологии, включително и демо на производствената мастилено-струйна технология и новите системи Xerox Color 800/1000. От системи за безконечен формуляр до широкоформатни решения, от черно-бели производствени системи до автоматизирани решения за опаковане, посетителите на изложението видяха на живо нови генериращи приходи приложения в действие на живо – всички насочени към подпомагане на доставчиците на печатни услуги в разрастването на бизнеса им.

В залата Real Business Live, Xerox представи също и инструменти за разработване на нов бизнес, както и решения за подобрения на работния процес – фокусирани върху развитието на експертизата в печатната индустрия и на клиентските бизнес модели – за успешно реализиране на печеливши приложения в света на дигиталния печат.

/на снимката: първото в света стопроцентово персонализирано списание, съдържащо променлива информация на избрани страници/


/на снимката: материалите за директна поща включващи повече от четири милиона пункта променлива информация/

Източник: www.xerox.bg

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама