ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet По-красиви с Portrait Professional 9

По-красиви с Portrait Professional 9

Вторник, 2 Юни 2009 ( прочетена 6167 пъти)


Софтуерът включва новата технология ClearSkin за автоматичен ретуш на човешка кожа. Софтуерът е наличен самостоятелно за PC и като плъгин за Photoshop под Mac.

Portrait Professional 9 е инструмент за ретуш на портрети, който работи на базата на хиляди примерни снимки. Програмата има вграден модел за човешка красота, което го прави много по-бърз и лесен за употреба от конвенционалния софтуер за редакция на изображения, твърдят от разработчика Anthropics.Как работи? За всяка снимка програмата създава потребителски настройки, съобразени с подобряването на външния вид точно на това лице. Например, ако лицето има широка челюст или двойна брадичка, функцията ‘jaw slider’ на Portrait Professional ще ви помогне да намалите размера на челюстта. От друга страна, ако челюстта е малка или слаба, плъзгачът ще ви даде възможност да я увеличите. Софтуерът разполага с 100 подобни “интелигентни” плъзгача, както  и автоматично задействащи се четки, които позволяват на потребителя да контролира вида на лицето и косата.

В добавка, Portrait Professional 9 включва технологията за създаване на красива кожа ClearSkin. Тя позволява автоматично премахване на дефектите на кожата като акне, бръчки, старчески петна. Тя запазва естествения вид и текстура на кожата. Можете да свалите пробна версия на програмата от portraitprofessional.com.

Източник: portraitprofessional.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама