ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet По-широки хоризонти за производителите на реклама

По-широки хоризонти за производителите на реклама

Сряда, 21 Юли 2010 ( прочетена 1342 пъти)


Когато инвестираме в ново оборудване за рекламен печат, обикновено се търси комбинацията от надежден производител, разумна цена, високо качество на отпечатъка, добра производителност, компетентно сервизно обслужване, максимална гъвкавост и многофункционалност на оборудването.

Принтерът Epson Stylus Pro GS6000 притежава всички изброени качества, а и е наистина мултифункционална машина - с него можете да печатате, с ненадминато за солвентен принтер качество, външна и интериорна реклама, автомобилна графика, стикери с всякакви размери, фотографии и арт-репродукции, декори, тапети, текстилни и синтетични медии и още много други неща.

Но дори и с него не можете да отпечатате фирмено лого или фотография върху "фото-чаша", не можете да залепите отпечатаното флекс или флок фолио върху дреха, да прехвърлите сублимационен или лазерен трансфер върху фланелка или да предложите екпресно отпечатване на снимки за фото-албум, например.

Всъщност, вече можете - с всеки Epson GS 6000 Factor.BG подарява нови хоризонти за вашата рекламна продукция - ваш е изборът, дали в посока персонализация на сувенири, декорация на текстил или експресен печат на снимки (а защо не и на цветни проби?)!

Освен това, получавате и друг ценен и полезен подарък - най-добрия RIP за широкоформатен печат* EFI Fiery XF!

Безплатните доставка, инсталация, обучение на оператор, ICC профилиране, разнообразни медии и консумативи, гарантирано на склад и сервизно обслужване на място са нещо, което клиентите на Factor.BG получават по подразбиране.Офертите за промопакетите са валидни от 21 юли до 31 август 2010 г. Всички цени са без ДДС.
* Според European Digital Press Association awards 2010

За повече информация: Factor.BG

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
НОЖАР
гр. София
фирма GPTS Ltd

Акаунт за обслужване на клиенти
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговски сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама