ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Превърнете виртуалното в реално със SAi VirtualSign

Превърнете виртуалното в реално със SAi VirtualSign

Петък, 20 Септември 2019 ( прочетена 489 пъти)


SAi VirtualSign е новото приложение за добавена реалност, което пресъздава виртуално как ще изглеждат рекламните послания в реалния свят. То е достъпно без допълнително заплащане за потребителите на SAi Flexi.

SAi VirtualSign

 

Приложението дава възможност за проектиране на реклами или знаци вън или вътре в сгради и други пространства. Целта е по-висока производителност, по-качествено изпълнение и по-добро взаимодействие с клиентите, които ще имат възможност да видят 3D визуализация преди печат и инсталация. Предимството идва от факта, че дизайните се съхраняват в облачната платформа на SAi и оттам са достъпни за всички приложения. Пак там те са достъпни и за клиентите, които насочвайки смартфона си към мястото на поставяне виждат реалния резултат.

 

SAi VirtualSignПървата работа на SAi VirtualSign е да открие вертикални пространства за позициониране на дизайна и да го прикрепи към тях. След това потребителят има възможност да мащабира, мести и завърта до пълното съответствие и застопоряване на изображението. В резултат на това рекламата може да бъде огледана виртуално от различни местоположения. Клиентът може да направи скрийншот и да го изпрати в последствие по имейл.

 

SAi VirtualSignРаботата по проекта започва преди около 4 години, а приложението бе официално представено през месец юни тази година. SAi VirtualSign може да бъде свалено от iTunes и Google Play. Вижте как работи в следващото видео:Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.thinksai.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама