ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Предварителна обработка на дрехи с автоматизираната линия на Schulze

Предварителна обработка на дрехи с автоматизираната линия на Schulze

Сряда, 21 Февруари 2018 ( прочетена 1143 пъти)


Предварителната обработка на плата преди дигитален печат с DTG принтер за директен печат върху дрехи може да бъде дълъг процес. Той може да е както трудоемък и енергийно неефективен, така и скъп с химически отпадъци отделяни при сушене на дрехите.

Производителят Schulze смята, че има решение, което да улесни процесите. Това е автоматизирана линия PRETREATmaker LINE. Машината третира с течност плата или дрехата, след което ги суши.

Schulze PRETREATmaker Line

“Линията съчетава основните процеси за предварителна обработка на дрехи преди печат с DTG принтери - пръскане на течност с Schulze PRETREATmaker IV - машина за предварителна обработка на дрехи, сушене и фиксиране с термотрансферна преса в една машина. Ергономичният ѝ ротационен дизайн пести място и позволява управление на машината от един оператор. PRETREATmaker LINE е идеално решение за бързо разрастващи се принтшопове за директен печат върху дрехи." казва Manuel Meidinger от Schulze

На видеото вижте част от линията: Schulze PRETREATmaker IV - машина за предварителна обработка на дрехи"Дрехата се зарежда от оператора и машината я пренася чрез ротационно движение последователно през модулите за пръскане, сушене и термотрансфер, след което излиза готова за печат до станцията за зареждане. В резултат на автоматизирания процес операторът е нужно да единствено за зарежда дрехите и да сваля готовата продукция. Това означава, че е нужен само един оператор, а в резултат на автоматизацията PRETREATmaker LINE може да се управлява от необучен работник при производителност до 240 платове / час” добавя Meidinger.

Операторът командва от дисплея количеството на използваната течност за третиране на текстила и площта на пръскане. За високопроизводителни принтшопове, Schulze предлага баркод сканиране. В този случай PRETREATmaker LINE сканира баркода върху текстила и знае къде да пръска и колко спрей да използва.

"С нарастващия брой на електронни магазини за персонализирани тениски, машините за предварително третиране на дрехи стават много търсени." допълва Meidinger.

Източник и допълнителна информация: Адкомprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама