ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Премиера на Canon ImagePRESS C710 в България

Премиера на Canon ImagePRESS C710 в България

Петък, 5 Юли 2019 ( прочетена 872 пъти)


Кантек представиха производствената дигитална печатна машина Canon ImagePRESS C710 като поводът беше придобиването на машина от новия модел от печатница Дедракс.

Canon ImagePRESS C710 в България

 

Акцент по време на представянето бяха печатните възможности на модела Canon ImagePRESS C710. Дигиталната печатна машина е едно от най-добрите решения за производствен дигитален печат, предлагани в момента. Сред основните предимства на машината е възможността ù за печат върху структурни хартии и картони. Тази функционалност се дължи на технологично решение за фиксиране на тонера с два белта, което позволява по-добро покритие върху релефни медии. Canon ImagePRESS C710 има възможност за печат на хартии и картони до 350 гр./м2; банер печат до 1300 мм и възможност за прецизна настройка на регистъра лице/гръб. Качеството на печат се гарантира от фиксираната висока линеатура 190 lpi и постоянен денситометричен контрол на цветовете. Гостите получиха специален комплект с мостри на хартиите. 

Вижте всички технически спецификации на модела тук.

По време на представянето от Кантек изтъкнаха високото ниво на подготовка на сервизните специалисти и стандартната реакция на сервиза до 2 часа, която получават клиентите на производствените машини на Canon.

 

На снимката: Стойко Василев (Дедракс) и Делян Манолов (Кантек)

След събитието дигиталната печатна машина Canon ImagePRESS C710 беше символично предадена на Дедракс в лицето на управителя на фирмата Стойко Василев.

 Дедракс е печатница с дългогодишни традиции и много натрупан опит в дигиталния печат. Очакванията им с избора на Canon ImagePRESS C710 е да предложат не само още по-добра услуга като качество и повтаряемост на поръчките, но и да разширят възможните продукти, които да предложат на своите клиенти.

 

Canon ImagePRESS C710 в България

На снимката: Митра Илиева (Кантек), Стойко Василев (Дедракс) и Милчо Боров (Кантек)


Повече за Кантек
Кантек е специализирана в създаването, продажбата и последваща поддръжка на решения в областта на печата и документооборота. Фирмата предлага и сервизира както офис оборудване, така и дигитални листови производствени машини и софтуерни решения за тях, машини за биговане, подвързване, пробиване, рязане и ламиниране.
www.cantek.bg

Повече за Дедракс
Дедракс АД предлага пълния затворен цикъл от услуги за производството на Вашите печатни материали. Основна цел на екипа е да се грижи за спазването на сроковете, високото качество и удовлетворяването на Вашите изисквания.
www.dedrax.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Технолог офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама