ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Приложение на ПВЦ фолиата

Приложение на ПВЦ фолиата

Неделя, 21 Април 2013 ( прочетена 4239 пъти)


Технологии за печат върху тях и примери за използването им в ПВЦ карти, клиентски и VIP карти, сим карти, карти за игра и др.

Пластмасовите карти са предпочитани носители на информация с многобройни приложения, който успешно замества хартиените носители.

кредитни и дебитни карти

ПВЦ фолиата имат широко приложение при направата на различни видове карти, като кредитни и дебитни карти, карти за игра, луксозни визитки, клиентски карти, карти за отстъпка, пропуски, лични карти, баджове, SIM карти и др. Предимството им пред хартиените носители е това, че са по-дълготрайни и има възможност за допълнителна защита на данните чрез поставяне на баркод, холограмен стикер или чип.

SIM карти

Технологиите, които се използват най-често за печат на пвц картите са офсетов, ситопечат, термотрансферен и ретрансферен печат.

Офсетовия печат е най-разпространен за печатане на текст и изображения в голям тираж за карти с еднотипна визия като допълнително се използва термотрансфер или ембосинг (релефен печат). Технологията ситопечат е универсална и понякога замества офсета. Ситопечата може да се използва за нанасяне на поле за подпис или скреч панел при производството на карти, като в съчетание с офсетов печат води до перфектен краен продукт.

Например: клиентски карти – изработват се от пвц и допълнително се полага магнитна лента, на която е отбелязан процента отстъпка или се записват събраните точки в различните търговски вериги; карти за достъп – те са сходни с клиентските карти с магнитна лента или безконтактни чип карти и служат за контрол на достъпа до паркинги, хотелски стаи или за персонал; кредитни или дебитни карти – с тях можете да пазарувате почти навсякъде. Ако Ви се е случвало да отидете някъде и да не сте взели достатъчно пари със себе си или се притеснявате да носите по-голяма сума с Вас, тези карти решават всичките Ви проблеми.

При нужда от допълнителна защита има възможност за нанасяне на различни защитни елементи като: серийни номера, баркод, холограми и др.

VIP карти

Може да направите VIP карти без ограничение в дизайна, както и да отпечатвате Вашето лого.

ПВЦ картите имат широка гама от приложения и са ефективен метод за привличане на клиенти и стимулиране на продажбите.

Най-разпространена форма за рекламиране остава печатната реклама. Една интересна идея за реклама е печата на фирмени карти за игра . На гърба се изобразява логото на фирмата, а лицето със стандартно изображение. Картите изработени от пвц фолио могат да бъдат използвани за професионални цели в казина и клубове. Те са с много по-високо качество от картонените.
ПВЦ карти за игра

При Туплекс ще откриете богата гама от материали с различни приложения. Главната им цел е да удовлетворят в най-кратки срокове Вашите желания. На Вас оставяме само да развихрите въображението си.

При проявен интерес от ваша страна, може да се свържете с Туплекс и да получите новата мостренна карнетка с фолия без лепилен гръб от: полипропилен, ПВЦ, полиестер предлагана от Туплекс!
print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова машина формат 50х70
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт за обслужване на клиенти
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама