ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Проверка на PDF файлове за печат и монтажи с EyeC Proofiler Graphic

Проверка на PDF файлове за печат и монтажи с EyeC Proofiler Graphic

Петък, 30 Август 2019 ( прочетена 619 пъти)


EyeC Proofiler Graphic е система за проверка на предпечатния процес, която следи за съответствие между електронния монтаж и одобрения файл с дизайна и предпазва от скъпи грешки.

EyeC Proofiler Graphic

 

Системата сравнява две версии на файла, обикновено подготвения за печат монтаж или генерирания единичен файл за печат и одобрения дизайн. Така операторът може с лекота да провери дали има съответствие и да е сигурен, че няма допуснати грешки или случайно направени промени в предпечатния процес.

Избягване на проблеми
EyeC Proofiler Graphic позволява на печатниците да минимизират разхищението на консумативи и машинно време, породени от проблеми, които могат да бъдат засечени по време на предпечата. Приложението засича некоректните файлове за печат преди да бъдат експонирани и може да спести много препечатвания и несъответстваща продукция. Така клиентите получават материалите си във вида, в който очакват и няма неприятни изненади.Лесна и пълна проверка на съдържанието
EyeC Proofiler Graphic проверява цялото съдържание на монтираните или подготвени за печат файлове като ги сравнява с одобрения дизайн. Този интелигентен софтуер засича автоматично всички елементи в PDF файла и графично проверява цялото му съдържание. Това включва текст, графични изображения, Брайл, 1D и 2D кодове. Потенциалните несъответствия във файловете се откриват с висока прецизност.

EyeC Proofiler Graphic открива всички типове разлики. Той проверява за различни обърквания като объркване на версии, неволно изтриване или добавяне на текст или графични елементи, разместване на елементи, заменени или липсващи шрифтове, проблеми с прозрачности и отклонения в цвета. Всичко това става в рамките на минути и позволява ранно засичане и отстраняване на грешки преди реален разход на материали и машинно време.

Източник: www.eyec-inspection.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама