ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Продавай в Etsy - как да превърнем хобито в бизнес

Продавай в Etsy - как да превърнем хобито в бизнес

Четвъртък, 29 Август 2019 ( прочетена 512 пъти)






Феспа България в партньорство с Bulgarian Design Group и Artery Team ви кани на семинар с много практична информация и споделен опит от хора, които продават и за тях Etsy е платформа за успешен бизнес.

 

Сайт на семинара: http://etsy.fespa.bg/

За илюстратори, дизайнери, хора с креативни професии и ентусиасти с интереси в печата, рекламата и продажбите. Ако имате малък магазин в Etsy с хубави продукти, изработени с много старание, но почти нямате продажби или стартирате сега, но все още се ориентирате и не знаете каква стратегия да изградите.
За вас опит ще споделят лектори с дълъг опит и генерирани сериозни приходи от продажби в Etsy.

Joachim Brackx - основател на VectoriaDesigns - един от най-успешните магазини в Etsy, предприемач и бизнес ментор, спечелил повече от 400К приходи от продажби на дигитален дизайн. Повече за Joachim: http://joachim.mystrikingly.com/

Илиян Опрев - основател на Artery Team – ecommerce и digital marketing партньор за обещаващи дизайн брандове. Artery Team подкрепя и инвестира в творчески проекти с амбиция да изградят creative бизнеси на международно ниво. Повече за работата на Иилиян: https://artery.team/

Красен Вавов, Motiv ADV - от 2016-та година последователно създава търговски марки и онлайн магазини: Cool Bedding – дизайнерски текстил, WallpapArt – тапети и апликации за интериора, Smart WING – иновативни продукти за интериора. Управлява акаунти за онлайн продажба в различни платформи и собствени онлайн магазини. Повече за работата на Красен: http://www.motiv.bg/

Виктория Кръстева, Мениджър Големи клиенти в DHL Express България - участва активно като лектор и консултант и в специално разработената в DHL Express програма за подпомагане на стартиращи и съществуващи онлайн магазини. Програмата подкрепя развитието на родния бизнес на международната сцена. Повече за DHL: https://www.logistics.dhl/

Иван Георгиев, дигитална агенция Update.bg - ще ви представи нова платформа насочена към дизайнерски продукти, чрез която можете да продавате успешно.
Повече за работата на Иван: https://www.update.bg/

Найден Найденов, Феспа България - ще ви разкаже повече за годишните награди fespa Awards, които дават видимост и познаваемост на дизайнери в над 37 държави по целия свят. Повече за Fespa Awards: https://www.fespaawards.com

 



1. На този семинар ще ви разкажем как да направите магазина си успешен канал за продажби, какви продукти да предлагате, как да се позиционирате сред най-успешните търговци.
2. Ще поговорим за спецификите на различните продукти - дигитален дизайн, ръчно изработени или произведени с различни технологии да бъдат. Какви са вкусовете и предпочитанията на клиентите на чужди пазари и как избират какво да купят.
3. Малки или големи продукти да продавате и как това влияе на доставките. Да не забравяме и счетоводните подробности, които могат да се превърнат в главоболия, ако не им обърнете внимание.
4. Всичко това - споделено от хора с богат опит, стотици продажби и години опит с всичките грешки и проби, които могат да ви спестят.
5. Ако сте дизайнери, но нямате време да се занимавате с продажби, ще ви представим и нова възможност да продавате дизайн на продукти и в България.

Повече информация тук.

Сайт на семинара: http://etsy.fespa.bg/
Facebook Event



print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама