ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Производствен скенер Xerox DocuMate® 765

Производствен скенер Xerox DocuMate® 765

Сряда, 8 Април 2009 ( прочетена 1839 пъти)


Нов високоскоростен производствен скенер на Xerox обработва до десет хиляди страници на ден.

Устройството увеличава продуктивността при управление на корпоративни документи и намалява общата стойност на сканирането.Xerox България пусна на пазара нов производствен скенер за дигитализиране на големи обеми документи. Скенерът комбинира надежден, високо-скоростен хардуер с професионален софтуерен пакет. Това го прави рентабилен избор за отдели, обслужващи натоварени офиси с широк диапазон от документи, както и отрасли със специфични изисквания за сканиране на документи.

Скенерът Xerox DocuMate® 765 комбинира високо качество на изображението, ежедневен цикъл на натоварване от цели 10 000 страници, скорост на сканиране 65 страници в минута, и лесно управление. С базовата технология Visioneer OneTouch® скенерът DocuMate 765 интегрира водещ за индустрията софтуер - Kofax® VirtualReScan™ 4.2 Professional AIPE-EBC. Взети заедно, скенерът Xerox DocuMate 765 и софтуерният пакет Kofax VRS Professional, са равнозначни на подобрено качество на изображението и значителни съкращения на разходи – по-малко ръчно управление, по-ниски изисквания за памет и по-рядка намеса на оператор.
„Съчетанието от високо продуктивен хардуер, перфектно оборудван с многократно награждавани софтуер и драйвери, прави скенера DocuMate 765 превъзходен избор за индустриална обработка на документи и сканиране на изображения”, каза Светослав Григоров, Продуктов мениджър в Xerox България. “Всеобхватността на технологията Visioneer OneTouch, която безпроблемно интегрира сканирани документи в приложения за управление на корпоративна документация (ECM), надминава предлаганото от всеки друг производител в индустрията.”

Скенерът DocuMate 765 може да сканира широк спектър от документи с различни размери и поддържа формати до 86 см. Скенерът има и удобен LCD дисплей на предния панел, който показва на потребителя резолюцията, цвета, вида на файла, статуса на изпълнение на задачата и крайното местоположение на сканирания документ.

Перфектно сканиране на повредени документи

Увереността, че сканираните изображения са с възможно най-добро качество, е критична за работата с документи. Благодарение на Visioneer OneTouch и технологията Kofax VRS, скенерът DocuMate 765 предлага едновременно изключително качество на изображението и увеличена производителност - автоматичен режим на сканиране при всякакви формати, автоматично обръщане на страници, откриване и прескачане на празни полета, и отстраняване на цветен фон, който би могъл да попречи на оптичното разпознаване на символи (OCR). Устройството включва също и ултразвуково мулти-подаване, което използва звукови вълни, за да засече евентуално попадане на два документа в скенера едновременно. VRS 4.2 Professional подобрява документо-оборота и намалява общото време, което е нужно за сканиране и на най-обемните партиди документи.

Мощни сканиращи функции с докосването на един единствен бутон

Технологията Visioneer OneTouch позволява на потребителите да запазят сканираното копие директно в направлението, в което желаят, само с натискането на един бутон, елиминирайки множеството действия за съхраняване на сканираните документи в популярни файлови формати. Скенерът е снабден с Nuance OmniPage Pro OCR за конвертиране на големи обеми хартия и формуляри в електронни файлове, които могат да бъдат лесно откривани и редактирани. DocuMate 765 позволява мигновено сканиране на документ в PDF файл, в чийто текст може да се търси, и изпращането му към еднo от многото ECM приложения, разработени от Visioneer, които могат да се свързват с Microsoft SharePoint®, Kofax Ascent® Collection Server, EMC Captiva® QuickScan Pro®, FileBound®, Laserfiche®, DocuWare®, Xerox DocuShare®  и ScanFlow® Store, и/или с устройства като принтери и системи за мрежова памет, отново с натискането на един бутон.

По-малко обаждания в сервиза и по-дълъг живот на скенера

Дизайнът на скенера DocuMate 765 позволява поддръжката на хардуера да се осъществява лесно от потребителя, без нужда от сервизно обслужване и следене на амортизацията и състоянието на скенера. Скенерът използва ксенонова лампа за осветяване на документа при преминаването му през машината. Лампата се включва само тогава, когато се сканират документи, което значително увеличава нейния живот и оптимизира поддържането й.
Благодарение на лесната подмяна и почистване на частите, текущата поддръжка може да бъде осъществявана и от потребителя. Подвижните части на DocuMate 765 имат до 20 процента по-дълъг живот от повечето устройства на конкуренцията, което също допринася за независимостта от сервизния център.

Относно скенерите Xerox DocuMate

Корпорация Xerox и Visioneer, Inc. сключват лицензен договор през юли 2003 по силата, на който Visioneer разработва, разпространява и осигурява поддръжка на нова линия скенери с марката Xerox. Високотехнологичните бизнес скенери и решения за управление на документи Xerox DocuMate гарантират на хората скорост, качествени изображения, удобство при зареждане с хартия и лесна употреба, благодарение на изключителната технология Visioneer OneTouch. Лицензираните скенери, които отговарят на стандартите за качество на Xerox, покриват цялата гама от мобилни и настолни скенери до индустриални устройства за дигитализиране. Допълнителна информация за скенерите на Xerox ще откриете на: xeroxscanners.com и xeroxestore.com.
     
Източник: xerox.bg


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама