ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Производствен скенер Xerox DocuMate® 765

Производствен скенер Xerox DocuMate® 765

Сряда, 8 Април 2009 ( прочетена 1880 пъти)


Нов високоскоростен производствен скенер на Xerox обработва до десет хиляди страници на ден.

Устройството увеличава продуктивността при управление на корпоративни документи и намалява общата стойност на сканирането.Xerox България пусна на пазара нов производствен скенер за дигитализиране на големи обеми документи. Скенерът комбинира надежден, високо-скоростен хардуер с професионален софтуерен пакет. Това го прави рентабилен избор за отдели, обслужващи натоварени офиси с широк диапазон от документи, както и отрасли със специфични изисквания за сканиране на документи.

Скенерът Xerox DocuMate® 765 комбинира високо качество на изображението, ежедневен цикъл на натоварване от цели 10 000 страници, скорост на сканиране 65 страници в минута, и лесно управление. С базовата технология Visioneer OneTouch® скенерът DocuMate 765 интегрира водещ за индустрията софтуер - Kofax® VirtualReScan™ 4.2 Professional AIPE-EBC. Взети заедно, скенерът Xerox DocuMate 765 и софтуерният пакет Kofax VRS Professional, са равнозначни на подобрено качество на изображението и значителни съкращения на разходи – по-малко ръчно управление, по-ниски изисквания за памет и по-рядка намеса на оператор.
„Съчетанието от високо продуктивен хардуер, перфектно оборудван с многократно награждавани софтуер и драйвери, прави скенера DocuMate 765 превъзходен избор за индустриална обработка на документи и сканиране на изображения”, каза Светослав Григоров, Продуктов мениджър в Xerox България. “Всеобхватността на технологията Visioneer OneTouch, която безпроблемно интегрира сканирани документи в приложения за управление на корпоративна документация (ECM), надминава предлаганото от всеки друг производител в индустрията.”

Скенерът DocuMate 765 може да сканира широк спектър от документи с различни размери и поддържа формати до 86 см. Скенерът има и удобен LCD дисплей на предния панел, който показва на потребителя резолюцията, цвета, вида на файла, статуса на изпълнение на задачата и крайното местоположение на сканирания документ.

Перфектно сканиране на повредени документи

Увереността, че сканираните изображения са с възможно най-добро качество, е критична за работата с документи. Благодарение на Visioneer OneTouch и технологията Kofax VRS, скенерът DocuMate 765 предлага едновременно изключително качество на изображението и увеличена производителност - автоматичен режим на сканиране при всякакви формати, автоматично обръщане на страници, откриване и прескачане на празни полета, и отстраняване на цветен фон, който би могъл да попречи на оптичното разпознаване на символи (OCR). Устройството включва също и ултразвуково мулти-подаване, което използва звукови вълни, за да засече евентуално попадане на два документа в скенера едновременно. VRS 4.2 Professional подобрява документо-оборота и намалява общото време, което е нужно за сканиране и на най-обемните партиди документи.

Мощни сканиращи функции с докосването на един единствен бутон

Технологията Visioneer OneTouch позволява на потребителите да запазят сканираното копие директно в направлението, в което желаят, само с натискането на един бутон, елиминирайки множеството действия за съхраняване на сканираните документи в популярни файлови формати. Скенерът е снабден с Nuance OmniPage Pro OCR за конвертиране на големи обеми хартия и формуляри в електронни файлове, които могат да бъдат лесно откривани и редактирани. DocuMate 765 позволява мигновено сканиране на документ в PDF файл, в чийто текст може да се търси, и изпращането му към еднo от многото ECM приложения, разработени от Visioneer, които могат да се свързват с Microsoft SharePoint®, Kofax Ascent® Collection Server, EMC Captiva® QuickScan Pro®, FileBound®, Laserfiche®, DocuWare®, Xerox DocuShare®  и ScanFlow® Store, и/или с устройства като принтери и системи за мрежова памет, отново с натискането на един бутон.

По-малко обаждания в сервиза и по-дълъг живот на скенера

Дизайнът на скенера DocuMate 765 позволява поддръжката на хардуера да се осъществява лесно от потребителя, без нужда от сервизно обслужване и следене на амортизацията и състоянието на скенера. Скенерът използва ксенонова лампа за осветяване на документа при преминаването му през машината. Лампата се включва само тогава, когато се сканират документи, което значително увеличава нейния живот и оптимизира поддържането й.
Благодарение на лесната подмяна и почистване на частите, текущата поддръжка може да бъде осъществявана и от потребителя. Подвижните части на DocuMate 765 имат до 20 процента по-дълъг живот от повечето устройства на конкуренцията, което също допринася за независимостта от сервизния център.

Относно скенерите Xerox DocuMate

Корпорация Xerox и Visioneer, Inc. сключват лицензен договор през юли 2003 по силата, на който Visioneer разработва, разпространява и осигурява поддръжка на нова линия скенери с марката Xerox. Високотехнологичните бизнес скенери и решения за управление на документи Xerox DocuMate гарантират на хората скорост, качествени изображения, удобство при зареждане с хартия и лесна употреба, благодарение на изключителната технология Visioneer OneTouch. Лицензираните скенери, които отговарят на стандартите за качество на Xerox, покриват цялата гама от мобилни и настолни скенери до индустриални устройства за дигитализиране. Допълнителна информация за скенерите на Xerox ще откриете на: xeroxscanners.com и xeroxestore.com.
     
Източник: xerox.bg


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси
гр. София
фирма ДотБрейн

ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама