ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Пълната версия на PACKZ 4.0 вече е на пазара

Пълната версия на PACKZ 4.0 вече е на пазара

Четвъртък, 16 Февруари 2017 ( прочетена 961 пъти)


След проведени тестове на бета версията на PACKZ 4.0 от клиенти, PACKZ пуснаха в продажба пълната версия на продукта. Заедно с това стартира и новият сайт на фирмата, който представя в детайли новите функции на PACKZ.

PACKZ 4.0

 

Какво е новото в PACKZ 4.0? – Най-новата версия съдържа много нови функции и оптимизации, някои от които са:

 • PACKZ Smart Ribbon и Palette Dock дават възможност на операторите да направят работна среда (Work Environment), която дава по-бърз достъп до стандартни и разширени функции за редактиране при предпечатна подготовка.
 • PACKZ 4.0 увеличава сигурността при редакция и предлага нови опции в Analyze and Fix за проверка на съдържанието на PDF документa: смесени цветове в баркодове; проверка за свиване; проверка за частично вграждане на шрифтове; цялостно или частично (в зависимост от големината) издупчване на черния цвят; ICC профили с еднакво име, но с различни цветови характеристики; растеризирани обекти и много други...
 • PACKZ вече е съвместим със стандарт ISO 19593-1 за производствените стъпки. За визуално разделяне на обектите един от друг в PDF документа се използват PDF слоеве.
 • С PACKZ Variables се повишава функционалността на Live Objects. Тази иновативна технология служи за създаване на активни информационни панели и „живи“ (динамични) дизайни.
 • Функциите за оразмеряване (Dimension Arrows и Dimension Lines) добавят бързи и точни размери към дизайна на гъвкавите опаковки, етикети или опаковки от картон чрез използване на информация за страницата, референтни обекти или шаблони за опаковки.
 • PACKZ Spread Paint добавя раздувки на избраните обекти и позволява създаването на автоматично наддаване за всеки тип размножаване.
 • PACKZ Staggered repetition е разширен със Staggered Cut. PACKZ автоматично добавя информация за черти за рязане между шахматно размножените обекти за всички или определени цветоотделки.
 • Tabular Step и Repeat могат да групират елипсовидни и кръгли етикети, отчитайки зададеното разстояние между тях. Вече има К-фактор поле, което изчислява изкривяването в резултат от дебелината на клишето и монтажната лента.
 • Step и Repeat решенията имат функции за ротация на файлове и обръщане на листа за бързо и лесно създаване на двустранни монтажи.
 • PACKZ вече включва растеризация на всеки един обект и RIP-независимо решение за компенсацията на нарастването на точката или контрола на минимална и максималната точка на целия дизайн или на избрани обекти в него.
 • Процесът на създаване на малки застъпвания между съседни цветове със Smart Trapper е разширен с базиран на плътността трапинг в комбинация с този за управление на цвета.
 • Trapping Pairs вече са групирани в Trap Collection и PACKZ може да постави слоя със застъпванията между други слоеве вместо най-отгоре.
 • Color Swatches са библиотеки със запазени цветове. Те спомагат за поддържането на постоянство при работа по серия дизайни и спестяват време при прилагане на цветове към обектите
 • PACKZ има възможност да управлява последователния дълбок печат, където цветоотделките са гравирани на един и същ цилиндър. Експортът за дълбок печат генерира Fast Forward Data и е разширен с допълнителни компресиращи алгоритми.
 • PACKZ 4.0 има три решения за печат с разширена цветова гама (за дигитален и конвенционален печат): PANTONE Extended Gamut библиотека, EGP използващ ICC Device Link профили и EGP използващ GMG Opencolor спектрални данни.

За ГЕД ООД
Фирма ГЕД ООД е семейна фирма с професионално управление, която предоставя пълни решения на своите клиенти.  Част от предлаганите услуги са дистрибуция на оборудване, дизайн и професионален предпечат, софтуер и консумативи, инсталация, гаранционна и следгаранционна поддръжка. Пълното портфолио на фирмата можете да намерите на www.gedbg.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама