ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Първата лазерна система за декориране в света от Roland DGA

Първата лазерна система за декориране в света от Roland DGA

Четвъртък, 29 Март 2018 ( прочетена 4371 пъти)


DGSHAPE LD-80 е предназначена за декориране на широка гама продукти с текст, лога и графики с помощта на различни метализирани и холограмни фолиа.

С LD-80 е лесно да персонализирате малки масово произведени продукти като химикалки, калъфи за мобилни телефони, акциденция и козметични аксесоари.

 

LD-80“Традиционните методи се справят адекватно, но не са ефективни за къси тиражи могат да прегреят пластмасата в някои случаи,“ каза Matt Anderson, продуктов мениджър на 3D решенията, Roland DGA. „В тази област е превъзходството на LD-80. Машината е перфектна за по-къси тиражи и с фокусирания си лазер може да трансферира дори малък текст и фини детайли върху акрил, ABS и поликарбонат бързо, надеждно и с удивителна точност.“

Гама атрактивни фолиа могат да бъдат използвани с LD-80, за да създадат впечатляващи ефекти. Потребителите могат да избират между сребро, злато и други метализирани фолиа и дори холограмни фолиа, за да създаде широка гама впечатляващи дизайни.

LD-80 се доставя с мощен и лесен за употреба софтуер, който прави персонализирането на продуктите лесно и просто. Предлага се широка селекция шрифтове и лесна настройка на кегела и разстоянията. Възможен е и импорт на векторна информация като лога и потребителски дизайни.

Машината може да се използва безопасно без лазерна светлина да се вижда извън нея. Тя е проектирана така, че автоматично спира при отваряне на капака по време на работа. Дизайнът на лазерната система изключва генерирането на прах или газ, което осигурява работа без поддръжка.

 

Вижте повече за техническите спецификации и възможности на LD-80 тук.

Източник: rolanddga.com
Текста написа: Мартин Новев print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама