ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Първата система за печат с метално фолио Scodix в Европа е инсталирана в OFT GmbH

Първата система за печат с метално фолио Scodix в Европа е инсталирана в OFT GmbH

Четвъртък, 12 Ноември 2015 ( прочетена 1100 пъти)


Scodix, обяви инсталацията на първата система Scodix Foil в Европа. Новият модул за Scodix Ultra Pro беше представен на Graph Expo в Чикаго.

Scodix в Европа

 

Германската компания OFT и дъщерната ѝ компания Die Druckveredelung Köch und Glasder са сред най-наложените специалисти в топлия печат в световен мащаб, които предлагат топъл и студен печат и сред клиентите им са някои от най-престижните марки в Европа. По-рано през тази година OFT инсталира първата си система Scodix Ultra Pro и с добавката на Scodix Foil се превърна в първата компания в световен мащаб, която предлага професионален печат с фолио за всякакви тиражи, независимо от дължината им.

„Scodix ни позволява да предложим цял нов набор услуги, което ни гарантира успех с нови марки и бранд мениджъри,“ отбеляза основателя на OFT Thomas Glasder. „Като им предлагаме опции да се отличат по креативен и професионален начин, ние отваряме пред тях широк спектър от възможности. Scodix Foil превръща печата с фолио в малки и средни тиражи в осъществима и изгодна реалност.“

Scodix Foil
Чрез уникален патентован патент за печат с метално фолио, Scodix позволява създаване на професионални резултати чрез цифрова технология, които отговарят на стандартите на традиционните топъл и студен печат. Scodix Foil ефективно използва достъпни за потребителите фолиа, за да възпроизведе гама цветове, които включват злато, сребро, бронз и много други без загуба на материал.

Според производителя, Scodix Foil е решение, което позволява изгодно използване на технология за печат с метално фолио в тиражи от 1 до над 10000 броя. Ефектите могат да се приложат практически върху всеки продукт, включително опаковки, визитки, покани и корици за книги.

Източник: whattheythink.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама