ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Първата система за печат с метално фолио Scodix в Европа е инсталирана в OFT GmbH

Първата система за печат с метално фолио Scodix в Европа е инсталирана в OFT GmbH

Четвъртък, 12 Ноември 2015 ( прочетена 1220 пъти)


Scodix, обяви инсталацията на първата система Scodix Foil в Европа. Новият модул за Scodix Ultra Pro беше представен на Graph Expo в Чикаго.

Scodix в Европа

 

Германската компания OFT и дъщерната ѝ компания Die Druckveredelung Köch und Glasder са сред най-наложените специалисти в топлия печат в световен мащаб, които предлагат топъл и студен печат и сред клиентите им са някои от най-престижните марки в Европа. По-рано през тази година OFT инсталира първата си система Scodix Ultra Pro и с добавката на Scodix Foil се превърна в първата компания в световен мащаб, която предлага професионален печат с фолио за всякакви тиражи, независимо от дължината им.

„Scodix ни позволява да предложим цял нов набор услуги, което ни гарантира успех с нови марки и бранд мениджъри,“ отбеляза основателя на OFT Thomas Glasder. „Като им предлагаме опции да се отличат по креативен и професионален начин, ние отваряме пред тях широк спектър от възможности. Scodix Foil превръща печата с фолио в малки и средни тиражи в осъществима и изгодна реалност.“

Scodix Foil
Чрез уникален патентован патент за печат с метално фолио, Scodix позволява създаване на професионални резултати чрез цифрова технология, които отговарят на стандартите на традиционните топъл и студен печат. Scodix Foil ефективно използва достъпни за потребителите фолиа, за да възпроизведе гама цветове, които включват злато, сребро, бронз и много други без загуба на материал.

Според производителя, Scodix Foil е решение, което позволява изгодно използване на технология за печат с метално фолио в тиражи от 1 до над 10000 броя. Ефектите могат да се приложат практически върху всеки продукт, включително опаковки, визитки, покани и корици за книги.

Източник: whattheythink.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Експерт връзка с клиенти за фронт офис
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама