ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Първата тонер базирана 4 цветна дигитална печатна машина с постигнат сертификат ISO / PAS 15339 на Idealliance

Първата тонер базирана 4 цветна дигитална печатна машина с постигнат сертификат ISO / PAS 15339 на Idealliance

Понеделник, 21 Януари 2019 ( прочетена 735 пъти)


Дигиталната печатна машина Konica Minolta AccurioPress C6100 показва изключителна цветова гама и демонстрира стабилност при отпечатване на специфичните цветови пространства с изключителен контрол в цветовия толеранс.

Konica Minolta AccurioPress C6100

 

Чрез постигането на най-високото ниво на сертификация по Idealliance ISO / PAS 15339, Konica Minolta ясно демонстрира не само възможностите на своето оборудване в технологичното пространство на електро фотографията, но и способността да постига извънредно цветово пространство CRPC_6 в рамките на допустимите отклонения на CIEDE2000, посочени в CGATS TR 016 -2014, както и тяхната способност да поддържат цвят последователно.

“Konica Minolta AccurioPress C6100 беше първата в света електрофотографска печатна машина, която достига сертификация по ISO / PAS 15339 на Idealliance. Уникалният полимеризиран тонер Simitri® на Konica Minolta, контролерите им и висококвалифицираният им персонал в управлението на цветовете и метрологията изиграха важна роля в това голямо постижение. Необичайното в случая е, че Konica Minolta AccurioPress C6100 е 4-цветна електрофотографска печатна машина, цветовата гама, която тя може да постигне и особено толерансите, които може да задържи в тираж, е просто забележителна. Този сертификат е друго голямо свидетелство и показател за качеството на продуктите на Konica Minolta, което те правят не само с тяхната технология, но и как с този вид изпълнение и качество обслужват клиентската си база, особено с подкрепата на сертифицирани експерти по управление на цветовете. ”, Каза Timothy Baechle, вицепрезидент на Idealliance.
Сертификацията ISO / PAS 15339 Master Level изисква 15 различни показатели за преминаване с показател ΔE 2 или по-ниско. Понастоящем само двама други производители на дигитални печатни машини, серията HP Indigo (течна електрофотография) и Fuji's J-Press (мастиленоструйна) са постигнали това ниво на съответствие.

Технологията на Accurio Press заедно с вградената система за контрол на качеството IQ-501, с контролер Creo IC-314 и решението за управление на цветовете AccurioPro CloudEye осигуряват точно съответствие с ISO 15339 RPC 6 (GRACoL 2013).

Комбинацията от печатно тяло, вградена спектрофотометрия, контролер и усъвършенствано ICC профилиране (без нужда от никакви външни измервания), са изключително успешни с минимална намеса на оператора. Целият процес за постигане на това ниво на прецизност отне по-малко от един час; от пълна линеаризация и калибриране на пресата, характеризиране на системата (ICC профилиране), до валидиране на крайните резултати.

Източник: Коника Минолта Българияprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама