ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Първи инсталации на новия Epson SureColor S30610 за България

Първи инсталации на новия Epson SureColor S30610 за България

Сряда, 25 Юли 2012 ( прочетена 3823 пъти)


Един в демо-центъра на FACTOR.BG и един в Добрич, в комплект с широкоформатен професионален фотопринтер Epson StylusPro 7900, сублимационен гел-принтер Ricoh 3300 и настолен фотопринтер Epson L800, в новостартиращ бизнес за комплексни услуги в областта на рекламата, фотографсия и FineArt печат.

Следващата седмица предстоят инсталации на още две машини SureColor S30610 - една в София и една в Дупница.

FACTOR.BG - изключителния дистрибутор на EPSON  за солвентните принтери, очаква на 1-ви август доставка на още два принтера на промоционалната цена. Това са последните две машини, които ще могат да се купят за 9980 Евро без ДДС, с включен RIP софтуер EFI.

Изключително достъпната първоначална инвестиция, в комбинация с безпрецедентната цена на оригиналните мастила - 84 Евро за 700 мл. касета ( или 1.30 Евро на кв.м. при печат на фото-изображение с наситени цветове) правят новия Epson SureColor привлекателен за фирми от всякакъв калибър - от нови бизнеси до утвърдени принт-шопове, търсещи бърз и качествен печат на изгодна цена.Безопасните за здравето мастила от ново поколение - UltraChrome GS2 дават възможност на много фирми, които нямат помещения с промишлени системи за вентилация и филтриране на опасните газове, да разполагат със собствен широкоформатен солвентен печат.

Независимостта от външни подизпълнители, тоталния контрол върху качеството на отпечатаната продукция и използваните консумативи/медии, възможността за експресна реакция на нуждите на клиента и не на последно място - изключително изгодната себестойност на продукцията - всички тези привилегии правят новия принтер естествен избор за много бизнеси.

При това избор, който няма реална конкуренция - както като стойност на инвестицията, така и като технически характеристики.

В демо-центъра на FACTOR.BG може да се види и тества машината без ограничения и, разбира се, без да се плаща за тестова медиа, мастило или време. Макар инвестицията в размер под 10000 Евро да не е голяма, безспорно е, че е голямо удобство за всеки потенциален клиент да се увери на 100% в качествата на машината, преди да се е обвързал с договор за доставка или с капаро.

За повече информация, демонстрации и поръчки:
Екипът на FACTOR.BG

www.factor.bg
info@factor.bg
0896 738700
0899 878319

print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама