ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Пътеводител на пазара на труда в рекламното производство

Пътеводител на пазара на труда в рекламното производство

Вторник, 9 Октомври 2018 ( прочетена 618 пъти)


Най-важната информация в безплатно издание.

 

48 страници с полезно съдържание за типовете фирми на пазара, най-търсените специалисти и техните заплати. За дизайна се доверихме на Сфера дизайн, а за печата - на Булгед


Тиражът е 500 бройки и част от него беше раздаден на изложителите по време на рекламното изложение Copi's и текстилното TMT Expo.

Тази информация няма да намерите на друго място, тъй като тя се базира на реалния опит на Dotbrain.eu от работата с над 200 фирми в печата за последните две години.

 

 


Ще ви предложим и информация за заплащането в други браншове, която се базира на мащабното национално проучване на нашите партньори  Джоб тайгър и техния инструмент Заплатомер.

Подготвили сме и няколко материала, които хвърлят светлина върху някои специфики в работата  при предпечата на опаковки и етикети – там, където работят най-добре платените специлисти. Също и за една професия, която се появи в последните години с бума на дигитализацията в печата – оператор на дигитална печатна машина.

 


Обръщаме специално внимание и на младите кадри, които се обучават в графичната индустрия у нас и в Европа. Ще ви предложим и данни от задълбоченото проучване на международната организация на графичната индустри Intergraf за обучението на кадрите, както и поглед върху образованието в тази област у нас. Събрали сме и практична информация за актуалните стажантски програми на Агенция по заетостта.

Искрено благодарим на нашите рекламодатели и партньори, които се включиха в изданието.

Със Саванто подготвихме полезен материал за дигиталното печатно оборудване на Canon и лесната работа с него.  Делян Манолов разказва как се променя работата на операторите на тези машини. Прочетете какво споделиха и доволните клиенти на Саванто - Университетско издателство към УНСС, Direct Services и Печатница Симолини 94.

 


Заедно с Paperworld подготвихме полезна статия как до подготвите екипа си за участие в международно изложение. Тема, все по-актуална и свързана с малко познатия термин в бранша Employer Branding. За последното са се погрижили нашите партньори от Джоб тайгър  които дават ценни съвети на работодателите как да привличат младите хора.

 


С BNP Paribas събрахме няколко ценни съвета за спестяванията като продължение на щекотливата тема за заплатите и тяхната роля като мотиватор за работа.


В изданието ще видите и рекламните страници на Булграфика и тяхното печатно оборудване с марка Комори, както и продуктовите предложения на Полистор и Графотрейд.

 Ако желаете да ви изпратим безплатна бройка от изданието, изпратете ни имейл-заявка на office@dotbrain.eu  print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама