ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Разнообразни възможности с ролен офсет от Muller Martini

Разнообразни възможности с ролен офсет от Muller Martini

Понеделник, 21 Април 2014 ( прочетена 1752 пъти)


Muller Martini Printing Presses Gmb ще проведе събитие с отворени врати в Маулбург.

Събитието ще се проведе на 6-и и 7-и май в Малбург, Германия. Целта му е да открие новият технологичен център за печат и да отпразнува петдесетата годишнина на дивизията на компанията за производство на печатни машини - Muller Martini Printing Presses GmbH. Посетителите ще имат възможност да видят високопроизводителната печатна преса Concepta и безкрайно гъвката VSOP в действие. Освен това ще има вълнуващи специализирани дискусии и обмяна на опит със специалисти в областта на печата.

 

печатна машина Concepta

 

На снимката: печатна машина Concepta


Компанията оригинално е замислена от основателя Hans Müller като филиал, който да намали натоварването от основните производствени дейности на Muller Martini. Скоро след това Muller Martini Printing Presses GmbH се развива като самостоятелен бизнес сегмент и постигнала самостоятелен успех благодарение на печатните си машини за тясна рола с безброй различни версии на оборудването.

Днес Muller Martini Printing Presses GmbH с ролните си печатни преси е надежден партньор на компаниите, които печатат върху хартия (листовки за лекарства, печат със защитни елементи, реклама по пощата, бланки), както и за производителите на картонени опаковки, етикети, които се печатат върху широка разнообразни материали и гъвкави опаковки.


Гъвкавостта на Concepta и VSOP

Muller Martini в момента предлага четири типа офсетови преси: Alprinta и Concepta произвеждат висококачествени пощенски реклами, рекламни материали, печат със защитни елементи и вложки за фармацевтичната промишленост. Другите две преси Alprinta V и VSOP, която предлага неограничени възможности за конфигуриране, са идеални за печат на етикети, гъвкави опаковки и картон.

Посетителите на събитието с отворени врати ще имат възможност са видят демонстрации на интелигентния софтуер на Concepta, който намалява времето за подготовка и технологичния отпадък. VSOP ще бъде използвана за демонстрация колко лесна може да бъде смяната на роли с различна ширина на ролата. Това е особено важно за печата на гъвкави опаковки, защото при тях тиражите стават все по-къси заради заради бързо нарастващото разнообразие крайни продукти.

Muller Martini ще представи широка гама възможности на ролния офсет на събитието с отворени врати. Ролният офсет позволява разнообразни вградени възможност за довършителни операции като модули за флексографски, дълбок печат и ситопечат, перфорация, щанцоване, печат от рола на рола, модули за сгъване и рязане, контрол на регистъра, видеоконтрол на качеството и UV сушене. Muller Martini съчетава всички тези процеси в една машина, което осигурява висока производителност и перфектно качество на печат.

Готови за бъдещето с ролен офсет

„Печатните машини от Muller Martini гарантират първокласно качество на печат и многобройни приложения, благодарение на лесната настройка,“ каза Bernd Sauter, управител на Muller Martini Printing Presses GmbH. „Нашите специалисти по печат ще демонстрират това на събитието с отворени врати и ще са щастливи да предложат съвети и да се включат в дискусии с посетителите.“

Благодарение на модулния дизайн печатници те могат да конфигурират ролните печатни машини от Muller Martini така, че да отговарят оптимално на нуждите им за в бъдеще и да им позволят да навлязат в нови бизнес сегменти. „В частност офсетовият печат с променлива ширина на ролата открива много нови перспективи“, каза Sauter.

От предпечата до готовия продукт

В допълнение към демонстрациите на живо, посетителите могат да чуят вълнуващи изказвания на специалисти и да вземат участие в дискусии за офсетовия печат като интересна и доходна технология (особено в областта на опаковките), офсетов печат с променлива ширина на ръкава, композитни материали в офсетовия печат, печат на рекламни материали, печат със защитни елементи, и печат за фармацевтични продукти.

Двудневното събитие с отворени врати ще бъде допълнено от представяния на повече от 20 компании партньори от областта на предпечатната подготовка, автоматизацията, сушенето, контрол на качеството на печата, довършителни дейности, материали и консумативи.


Източник: пресинформация на Muller Martini
Превод: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама