ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Революционната PUREVA - фастбайнд термобиндер

Революционната PUREVA - фастбайнд термобиндер

Понеделник, 8 Декември 2014 ( прочетена 2712 пъти)


Фастбайнд термобиндерът PUREVA XT е първото и единствено икономично PUR / EVA устройство за подвързване на твърди и меки корици.

 

 

 

Нов патентован механизъм за нанасяне на лепило

При традиционните PUR машини, поддръжката може да бъде скъпa и да отнема много време, правейки много трудно гарантирането на надеждност на довършителния работен процес, с цел да се спазят крайните срокове. Иновативния механизъм за полагане на лепило на PUREVA XT е направен така, че да се почиства лесно и дори да се сменя с друг вид лепило. Всичко това, благодарение на икономичните касети с лепило, които позволяват да се смени лепилото от PUR на EVA в секунди. Електронното регулиране на температурата става само с натискането на един бутон, когато се превключва между видовете лепило.

 

    Фастбайнд термобиндерът PUREVA XT е първото и единствено икономично PUR / EVA устройство за подвързване на твърди и меки корици.

Фастбайнд PUREVA XT дава възможност на всеки да се възползва от качеството на PUR лепилата с изключително ниски инвестиции и разходи. Възможността да се използва една машина за всичките видове подвързвания е без конкуренция. Благодарение на своята интегрирана корпусна система, PUREVA XT може да произвежда книги и с мека, и с твърда подвързия, като по този начин ви позволява да имате по-гъвкав продуктова гама. Освен това, се въвежда нов взаимозаменяем патрон с лепило, за лесна смяна на полиуретанови с Ева лепила когато това се налага. Патроните могат да се сменят многократно по време на работа, като не трябва машината да бъде задължително посчиствана преди всяка смяна. Отделно от това за първи път се вграждат продуктите н а Фастбайнд - новата система за микро рошене на хартията (СРХ) и новият Фастбайнд контактен валяк, който притиска лепилото към ръба на хартията.

 

   За кого е подходяща ПУРЕВА ХТ?

PUREVA XT е специално предназначена за дигитално отпечатана твърда или мека подвързия за книги в малки серии или дори единични бройки. Машината е създадена и произвеждан от Maping OY - Финландия под търговската марка Фастбайнд - Fastbind.

 

В България машината се предлага от официалния вносител за Балканите - ЛАНГРИ ЕООД (www.langri.eu).

 

Източник: http://fastbind.com    

 print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама